Milyen polikiai nézet áll hozzám közel ha a következöket vallom:?
1. Aki nem dolgozik az ne is egyen.(tágabb értelemben véve ne kapjon semmilyen támogatást,aki dolgozhatna mégsem teszi)
2. Aki lop és visszaesö, annak vágják le a kezét
3. a társadalomra veszélyes bünözöket végezzék ki
4. ha valakinek 2-3náll több gyereke van és nem tud róla gondoskodni, az a saját hibája
5. ne legyen forintra átszámítva közel azonos a gazdag és a szegény által megfizetett adó,járulék stb
6. csak azért mert vki roma, ne részesüljön kedvezményekben
7. A gazdagnak nincs joga a tanult ámde szegény embert lenézni
6. hol részesülnek több támogatásban a romák?
7. WTF? gondolatbűnözés?
Végigolvasva leginkább valamelyik szélsőjobboldali nézetrendszerhez köthető a gondolatvilágod.
1. Ha nincs munkahely, akkor mi van?
2. Ez nagyon ismerős a középkorból
3. halálbüntetés párti vagy.
4. ez most mi?
5. tehát nem támogatod az egykulcsos adót
6. nem minden roma kap kedvezményeket
7. ezzel kb. egyet lehet érteni. ez sima morális kérdés, de tényleg van némi "gondolatbűnözés" felhangja.
6. Például iskolai felvételin.
7. nem minden pontban egy elvetendö/megvalósítandó törvényröl írtam,csak felsoroltam a gondolataimat, mi hogyan lenne jó ha müködne az országban
1. Én pár évig minden nyáron munkanélküli voltam. Akkor nekem sem járt volna semmi?
2. És ha kiderül, hogy mégsem lopott?
3. Mint 2.
4. Szóval haljon meg a gyerek?
5. Igaz. Hogyan oldanád meg?
6. Hol részesül kedvezményben?
7. He?! Ezt honnan derítenéd ki?
Politikailag ultrajobb, vigyázz, mert az inkább gettó, mint politikai csoportosulás!
"6. Például iskolai felvételin."
a) csak akkor, ha van róla papírja.
b) nem jelenti azt, hogy automatikusan fel is veszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!