Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen megszorításai voltak a...

Milyen megszorításai voltak a Fidesznek 2010 óta dátummal?

Figyelt kérdés

Nem igazán foglalkoztam eddig a politikával.

A főbb dolgok érdekelnek megszorítás, pénzosztás, fontosabb intézkedések.

2017. ápr. 4. 22:06
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Kicsit eltévedtetek az eredeti témától.

Pro Patria!

Van Nem te vagy a Havasi Bertalan?

"Havasinak, mint mondja, „a miniszterelnök mindig tud meglepetést okozni – mármint jó értelemben”. Lojalitását jelzi, hogy „tréfás tárgyi emlékként” őriz egy összegyűrt kólásdobozt. „Ebből ivott a miniszterelnök a dunaharaszti Coca-Cola-üzem avatásán” – magyarázza a sajtófőnök, hozzátéve: „Elkértem tőle a dobozt, amit azóta többször is megmentettem: egy kolléganőm – nem tudván, hogy ereklyéről van szó – összegyűrte. A takarítónők is mindig szemétnek nézik, ezért tettem ki ezt a cetlit, hogy „műtárgy, ne dobd ki”"

2017. ápr. 7. 19:07
 32/33 anonim ***** válasza:
Az ilyen fokú pártimádás mint ezeké mindig megdöbbentő. Felnőtt és tiszta elméjű emberben ilyen rajongás már nem szabadna kialakuljon, tisztára mint a tinik meg a fiúegyüttesek, kóros dolog, sajnálom az ilyeneket.
2017. ápr. 7. 19:32
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Infláció, munkanélküliség, olcsó bér, közgyógy adó alá került, magánnyugdíj ellopása, jigosulatlan alacsony nyugdíj, megalapozott szociális támogatások megvonása/kijátszása, közmunka amiért az elítéltek is 50%-al többet írhatnak jóvá, felforgatta a népszokásokat, megnehezítette a családalapítást a nem romáknak, szólásszabadság megsértése, adók bevezetése, GDP és a költségvetés meghamisítása, uniós támogatások elherdálása... soroljam még?
2017. ápr. 10. 02:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!