Az Amerikai Népszava c. lap miért alázza folyton a magyarokat?
"További jó életet kívánok a Mesevilágban"
Még ő mesevilágozik.
Az egyetlen felület ahol még teret kaptok az az amerika népszava, 444, gyk, 24.hu szóval ezek a színvonalas helyek. :D
A való világba már nem meritek vállalni a gyáva pofátokat (jobb is) akkor ki él valótlan világba?
Na pontozz még le vagy 20 választ, meg náci magyarozz még egy jót aztán nyomás lefeküdni. :D
Csak aztán nehogy ti essetek mégis pofára!
Magasról lehet a legnagyobbat koppanni. :P
Nem ertek a focihoz nem is kovetem nyomon. viszont azt szurtem le a magyar forumokon valo eddigi reszvetelekbol hogy a magyarok nagy reszeben tombol a rosszakarat gyulolet egymas irant, a vilag irant az egesz elet iran.
Mi lesz veletek magyarok ha ezt igy folytatjatok? Elvisz benneteket ido elott a stressz az allando negative indulatok tomege az ertelmetlen gyulolkodes es az allando hajsza valami utan amit nem is tudtok legtobben megfogalmazni. es kozben elrohan mellettetek az elet, minden szepsegevel egyutt. nagyon szomoru ezt igy olvasni de ez az igazsag szerintem....
"Attól hogy a magyar tisztább faj."
Azt ugye tudod, hogy az emberiség egy és ugyanazon fajba tartozik, hülyegyerek? És akkor még itt károgtok, hogy áááá ti véletlenül sem tartjátok magatokat felsőbbrendűnek, Goebbels papa büszke lenne rátok.
Na akkor csak a tisztánlátás kedvéért, hogy kiben mekkora gyűlölet tombol.
Ezt a kedves kis levelet kaptam az itt mocskolódó kollegától :
"Téma : Na mi van, Féreg Magyar?
Üzenet :
A migránsfajúakkal együtt leszel kiirtva, te Féreg Magyar!
Mind a két faj az alsóbbrendűség legmocskosabb aspektusát mutatja, tehát mindkettő a Gonosz Méhében fogant meg, ezáltal irtanivaló! A Pokolra kerültök mindannyian!
Degeneráció, rühes mocsok, KIIRTALAK!!!! LEMÉSZÁROLLAK!!!! A HÚSODAT A SZÁMBA VESZEM ÉS ELFOGYASZTOM A LEGNAGYSZERŰBB ELÉGTÉTELLEL!!! A BELEIM FELEMÉSZTIK A GONOSZT!!!
MÉG NINCS KÉSŐ! A SZENT ERŐK GYŐZELMET ARATHATNAK A VILÁGOSSÁG NEVÉBEN!!!"
És ez a kis szösszenet jól bemutatja, hogy mi van ezeknek a magyarellenes elemeknek a lelke legmélyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!