Az Amerikai Népszava c. lap miért alázza folyton a magyarokat?
Mert mindig jó érzés, amikor a magyar felsőbbrendűségben hívők pofára esnek és visszarázódnak a valóságba.
Néha nem árt észhez téríteni őket, hogy a magyarok NEM felsőbbrendűek.
Kommunista hírlap.
Szerencsére a Népszabadság megszűnt, majdnem pezsgőt bontottam.
Ha a kérdésben említett bolsevista testvérlapja is megszűnne, akkor tényleg pezsgőt bontanék.
Szerinted a magyarok mitől felsőbbrendűek, mint mondjuk egy szlovák? Vagy egy dántól miért felsőbbrendűek a magyarok? Vagy egy némettől? Osztráktól? Vagy jelen esetben egy portugáltól, ha ők győztek?
Pontosan ezt akartam írni.
Mégis ki beszélt felsőbbrendűségről rajtad kívül?
Ki beszélt felsőbbrendűségről? Hát ti.
Tegnap este az összes nagymagyar ismerősöm azzal hencegett, hogy "na, most a portugálok így meg úgy kapnak majd a pofájukra!" és "szaladok haza, nézem majd a magyar-portugál meccset, jól elverjük majd őket!!!" stb.
Erről ennyit. Folyamatosan a magyar felsőbbrendűségről hencegtek, de mindig pofára estek a végén.
Ugyanez volt az olimpiával is legutóbb, hogy majd Magyarország simán megrendez egy olimpiát, amikor az olaszok és a németek is azt mondták rá, hogy "kösz, de nem. Túl sokba kerülne."
Na de itt vannak a csúcsszuper, árja, Igaz Magyarok! Németország nem bír el az olimpiával, mert ők egy söpredék nép, gyenge országgal és gazdasággal, bezzeg Magyarország, na az majd megmutatja!
Nevetségesek vagytok...
"Pontosan ezt akartam írni.
Mégis ki beszélt felsőbbrendűségről rajtad kívül?"
Miért hazudsz? Én csak ennyit szeretnék tudni.
Miért nem ismered el, amit vallasz?
Mivan elgurult a gyógyszer? Vagy sok volt a 444? Agyadra ment a sok acsargás? :D
Olvasd már vissza magad te hülyegyerek.
Vicc vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!