Járt már valaki Boca Ratonba, Floridában? Milyen hely? Ismertek ott magyarokat?
Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 21:13
1/3 anonim válasza:
Jártam arra, bár úgy érzem, nem sok különbséget fogsz találni az egyes floridai települések közt. Egyik épp olyan lesz, mint a másik. Persze ettől még klassz hely.
Mondjuk az is tény, hogy ahogy egyre délebbre mész, úgy lesz egyre klasszabb hely Florida. Személyes véleményem szerint a Miamitól délre, a Key Westig terjedő szakasz a legeslegjobb. Igaz azért, mert egyre inkább emlékeztet a Karib-térségre, és egyre kevésbé az usára.
Magyarok ügyében nem tudok neked nyilatkozni, mikor arra jártam, a hátam közepére sem kívántam a társaságukat.
2/3 anonim válasza:
Egyik ismerősöm házat vett ott, kb. évente egyszer mennek ki 1-2 hónapra. Ismernek egy magyar házaspárt ők figyelnek a házra szóval akadnak magyarok. Klassz hely, Florida a gazdag nyugdíjasok pihenő helye :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tegnap érkeztünk, igen valóban jó hely, sok az idős ember de mindenki nagyon kedves, és hát persze az időjárás is nagyon kedvező. :)
2013. nov. 26. 01:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!