Mit érdemes megnézni Dél-Floridában?
Figyelt kérdés
3-4 hétre utazom ki ismerősökhöz Miami mellé. Mit érdemes megnézni? Mindenre nyitott vagyok, de delfineket szeretnék látni :)2013. okt. 26. 21:54
1/2 anonim válasza:
Kerdes, hogy az ismerosok visznek-e vagy neked kell onalloan menni a programokra? Mert akkor indulj ki abbol, hogy kocsit kell berelned, aztan a fennmarado penzedbol eldontheted, hogy mire telik meg :)
2/2 anonim válasza:
Key westet ne hagyd ki, everglades nemzeti park is gyonyoru.. Hirtelen ennyi,en ezeket neztem meg arrafele . De ahogy az elottem szolo irta : auto kell. Viszont ha egy hette vagy tovabb berelsz,akkor mar egesz barati arakat kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!