Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Van olyan hely az usa-ban,...

Van olyan hely az usa-ban, ahol nem kell tartani folyton a kígyóktól (bejönnek a házba, ellehetetlenítik az életet)?

Figyelt kérdés
Az tudom h Floridában szinte lehetetlen élni ez miatt
2013. okt. 27. 22:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
(majdnem)mindenhol vannak kígyók/siklók, nem kell tőlük fosni, amúgy meg mi a szarral tudná egy kígyó ellehetetleníteni az életet? a többség ártalmatlan, felesleges lenne egész életedben rettegni, Floridában pedig inkább a viharoktól kell félni
2013. okt. 27. 22:22
 2/16 anonim ***** válasza:
Csak a déli államokban mint pl Florida vannak kígyók. északabbra kb annyi mint Mo-on.
2013. okt. 27. 22:33
 3/16 acelsziv ***** válasza:
100%
Alaszkában kevésbé gyakoriak :)
2013. okt. 27. 23:17
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, Alaszkában helyettük ott a farkas, maci. :D
2013. okt. 28. 14:54
 5/16 anonim ***** válasza:

Hol elsz kedves kerdezo? Neztel valami filmet, amiben ugy tunt, hogy az USA tele van kigyokkal? Vannak allamok ahol tobb van, de Magyarorszagon is vannak kigyok es en pl. Budapesten 20 ev alatt eggyel sem talalkoztam.

Californiaban 10 ev alatt eddig egy kigyoval talalkoztam, amikor a hegyekben kirandultunk es a bozotosban tiportunk. Az is jobban felt tolunk, mint mi tole. A varosban meg nem maszott be senkinek sem a lakasaba. Ha az erdoben elsz esetleg van okod tartani toluk, de ki alszik nyitott ablak mellett az erdoben???

2013. okt. 28. 19:02
 6/16 A kérdező kommentje:

Olvastam h Floridában rengeteg van, bemennek a házb meg minden, sőt Arizónában is.

Meg láttam ilyen kígyóvadászos dokumentumfilmet is.

Sőt Ausztráliában a nagyváros közepén, kb az 5. emeleten is bement a kígyó.

2013. okt. 28. 21:37
 7/16 Szergej55 ***** válasza:
Irány észak! :D
2013. okt. 28. 21:58
 8/16 anonim válasza:

Én 2 hetet voltam Arizonában, több városban is megszálltunk, és a nemzeti parkokon túráztunk végig, de egy kígyót sem láttam.

De voltunk Californiában, Utahban, New Yorkban, és a Yellowstone nemzeti parkban is, de a 6 hét alatt eggyel sem találkoztam. Floridáról nem tudok nyilatkozni, de nem valószínű, hogy egy olyan helyre építenének Disneylanded, vízi-vidámparkot meg Universal stúdió élményparkot, ahol hemzsegnek a kígyók...

2013. okt. 29. 12:45
 9/16 anonim ***** válasza:

Nekem egy Észak-Karolinai ismerős mesélte, hogy nyáron a legnagyobb hőségben nem igazán tud nagy sétákat tenni a szabadban valami állatok miatt. Már nem emlékszem pontosan, de valami kígyó vagy rovar miatt talán.

Aztán lehet, hogy csak annyira majrézik, mint mi a kullancsoktól, nem tudom. (Nem kérdeztem rá.)

:)

2013. okt. 29. 15:23
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom Ausztralia hogy jon ide....

Arizonaban is vannak kigyok. Az egyik barinom a 20+ ev alatt talalkozott mar vagy 2 - 3al, de nem a lakasban, hanem kint a haz elott.

Sot, skorpiok is vannak. A haver hazaban mar kettot is talaltam. Mindketto meg volt dogolve es a furdoszoba kozeleben volt. Allitolag inni "jarnak" a furdobe...

Termeszetesen ezekre fel lehet keszulni, ha az ember olyan helyen lakik, ahol ilyen allatok elofordulnak, akkor szamitasz ra, de ne ugy kepzeld el mint valami hollywoodi film, hogy minden sarokbol verszomlyas merges kigyok leselkednek es az eletedre akarnak torni. Ne nezz annyi filmet!

2013. okt. 29. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!