Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Van olyan hely az usa-ban,...

Van olyan hely az usa-ban, ahol nem kell tartani folyton a kígyóktól (bejönnek a házba, ellehetetlenítik az életet)?

Figyelt kérdés
Az tudom h Floridában szinte lehetetlen élni ez miatt
2013. okt. 27. 22:08
1 2
 11/16 Makoscsiga ***** válasza:

"De voltunk Californiában, Utahban, New Yorkban, és a Yellowstone nemzeti parkban is, de a 6 hét alatt eggyel sem találkoztam."

Sajnálhatod! Mennyi időt töltötetek terepen?

A hűvös parti, északi és hegyi területeit leszámítva, Kaliforniában mindenfelé lehet csörgőkígyókkal találkozni. Mi sokat kirándulunk, és a "csörgőkígyós" helyek kb felénél találkozunk is velük. Ezen kívül előfordulnak még fekete özvegyek és tarantulák, amiket már szintén láttunk (az évnek ebben a szakában a tarantulák vonulnak, és nagyon gyakran lehet velük találkozni). Utah területén mindenhol megtalálhatók ezek az állatok, nyilván Yellowstone az északi fekvése miatt kevéssé érintett (csak egy fajta csögőkígyó van, és az se túl gyakori).

2013. nov. 1. 00:12
 12/16 anonim ***** válasza:
A józan ész azt diktálja, hogy ahol természetellenesen sok a kígyó, ott a zsákmányállatok (jellemzően a rágcsálók) szaporodtak el inváziószerűen. Tehát, ha valami ellehetetleníti az életet, annak néggyel több lába van, mint a kígyónak.
2013. nov. 12. 12:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Hawaii teljesen kígyómentes, persze nem egy olcsó állam.
2014. jan. 14. 12:21
 14/16 anonim ***** válasza:

13-as: hogy hogy Hawaii-on nincsenek? Természet vagy a felfedezők betelepítettek valami ellenséget nekik?

Floridáról azt hallottam (ott élt, aki mesélte), hogy a nagyon kertvárosi, csatornás részeken krodillal lehet találkozni.

2014. jan. 14. 14:42
 15/16 anonim válasza:
Chicagoban csak az állatkerben láttam kígyót, úgyhogy azt javasolhatom úticélnak :-)!
2014. jan. 14. 21:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért nincs, de nincs. Utána lehet nézni, csak a honolului állatkertben van.
2014. jan. 14. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!