"Orbán Viktor Magyarorszég királya" politofilozófiai vonulatot valló Hújber Ferenc elméletéről mit gondoltok?
Én igazából liberális elvek felé kacsintgató szabadongondolkodó vagyok, de amilyen levezetést hallottam tőle az minimum elgondolkodtató. https://www.youtube.com/watch?v=ER9TokcvjAY
Azt mondta Hujber Ferenc sztárszínész, hogy "az igazi magyar király a fehér és fekete királynak valamije". A fekete és fehér keveréke a magyarban a roma és a király, akiről beszél az a vezetője az országnak, aki pont egy tiszteletreméltó roma. Ez és egy csomó ősi mitológikus levezetés volt, aminek a vége az, hogy "az igazi magyar király, na ki?" Király=vezetője a népnek. Szerinted?
Nem viccelt ő, nézd meg amikor állít és magyaráz. A végén a műsorvezetők eltrollkodták, próbálták viccesre fogni és a szájába adni, hogy ugye csak viccelsz Feri, csak viccelsz? Ezt a bevett gyakorlat
Egyébként a Királyé az ország ! A közvagyonnal is Ő rendelkezik. Cserébe jólétet ad a nemzetnek = béremelés, rezsicsökk. A központban levő réteget támogatja a legjobban : dolgozó nagycsaládosok = adókedvezmények. De a sok szegényen a nincsteleneken is segít = segéj helyett közmunka. Az adókat beszedte keményem Mátyás is ! Elszámoltatta a gazdagokat a bankokat Orbán is. Érzed a párhuzamot ?
Az állam vagyona mindíg is a Királyé volt, ő rendelkezett vele. Az hogy most ha valóban ellopna valamennyi közpénzt, de ebből nem lett bírósági ügy, hát az úgyis a Királyé ! A Királyé volt több ezer éve máshol és amióta Királyság van itt is a Királyé volt. 25 éve van hogy nem a vezetők rendelkeznek vele. Most 25 év semmi, az nem fogja megváltoztatni a szakrális világot.
Irritáló nem irritáló, de igaza van.
Orbán tényleg királynak hiszi magát.
Egy ilyen moslék miniszterünk, nem volt a rendszerváltás óta. Ja de ő, már egy párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!