"Orbán Viktor Magyarorszég királya" politofilozófiai vonulatot valló Hújber Ferenc elméletéről mit gondoltok?
Én igazából liberális elvek felé kacsintgató szabadongondolkodó vagyok, de amilyen levezetést hallottam tőle az minimum elgondolkodtató. https://www.youtube.com/watch?v=ER9TokcvjAY
Azt mondta Hujber Ferenc sztárszínész, hogy "az igazi magyar király a fehér és fekete királynak valamije". A fekete és fehér keveréke a magyarban a roma és a király, akiről beszél az a vezetője az országnak, aki pont egy tiszteletreméltó roma. Ez és egy csomó ősi mitológikus levezetés volt, aminek a vége az, hogy "az igazi magyar király, na ki?" Király=vezetője a népnek. Szerinted?
1. A fehér és a fekete keveréke nem a roma. Hány fehér európainak és afrikai négernek lett a gyereke cigány?
2. Hujber Feri nem politofilozófiai vonulatot vallott, hanem hülyéskedett.
"Képzelj el egy víziót.. mondjuk az Eurovíziót":D
Innentől kezdve nem érdemes vele komolyabban foglalkozni, mert csak össze-vissza beszélt. Tudom, lehet értelmezni mint mély gondolatokat... de nem erről van szó. Meg kell tudni különböztetni a hülyeséget az elrugaszkodott bölcsességtől!
A fekete és fehér színben minden benne van. Összefoglal mindent és ha ennek a keveréke alkotja a királyi vért, vírtust, akkor kapsz teljességet. Magyarországon nem őshonosak a négerek, nálunk a roma kultúra ivódott be a gyökereinkbe. A roma a fehér és fekete keveréke, félúton van a kettő között. Amit Hujber mondott ezek után az mind ezt támasztja alá.
Nem hülyéskedett, nem is szokott -csak terelni akartak a műsorvezetők, ez a dolguk- , el is mondta, hogy most varázsolunk a szavakban benne van a jelentés. Elmondta, hogy el kell hagynia az országot mert küldetése van. Ha te nem fogadod el a nép vezérét,akkor neked árt, ha azonosulsz a szakrális magyar királysággal, akkor akkor ÉRTed lesz. A te választásod.
Kiváló és mély gondolatok.
Ennek a Hujbernek valami baja van, bocs. Sztárszínész? Őrület, hogy hova jutottunk.
Nem tudtam végignézni.
Nem kekeckedni akarok, de a hozzáfűzött komment a javára akart szólni? Mert az írottakról nem gondolnám.
A kérdésben belinkelt "szereplésből" is látszik a szintje. Hogy ki vagy kik futtathatják, el nem tudom képzelni.
Más kérdés, hogy a riporternő lila rúzs-piros ruha válogatása sem kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!