Szerintetek a Fidesz, vagy az MSZP kormányzat volt a korruptabb?

"Mivel Orbán úr nem ezért ő nagyon jól kormányoz, nem hazudik, akkor bevallotta volna."
Na, most aztán elvesztettem a fonalat :D
Miért "nem hazudik" Viktor? :D
Mindenben igazat mond? :D
Ha tiszta a lelkiismerete, egyértelműen BEVALLANÁ, hogy lopott, de mivel mindig hazudik, egyre több pénzt herdál el stadionokra, külföldre, valamiből csak van pénze neki mindenre!
És még azt mondta Viktor, hogy "sosem voltam vagyonos és most sem vagyok az"...
Na, ez a NETTO HAZUGSÁG!!!

Ugyan mi a szart vallott be Gyurcsány öszödön? A saját sleppjnek mondta el, hogy korrupt megélhetési senkiházi az összes, akik elfelejtették már, hogy milyen autófényezőnek lenni.
Lehet azt mondani, hogy a Fidesz a korruptabb, csak azt nem értem, hogy miért maradt a fideszre a 4-es metró befejezése és a 3mas metró felújítása?!
Hogyan fújták gigantikusra az államadósságot a szocik, és most miért lehet mégis ugyan olyan színvonal mellett csökkenteni?
És mindezt békeidőben!

"És még azt mondta Viktor, hogy "sosem voltam vagyonos és most sem vagyok az"...
Na, ez a NETTO HAZUGSÁG!!!"
Ha ez ellen lenne bizonyítékotok úgy hordanátok körbe, mint a véres kardot.
CSak hát nincs :).

"Ha ez ellen lenne bizonyítékotok úgy hordanátok körbe, mint a véres kardot."
Nesze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!