Szerintetek a Fidesz, vagy az MSZP kormányzat volt a korruptabb?
Figyelt kérdés
2017. márc. 11. 15:02
11/26 anonim 

válasza:

Szerintem a Fidesz, ebben is verhetetlen itthon. Sokkal profibban, szervezettebben "űzik az ipart" és nagyobb tételben.
13/26 anonim 

válasza:

szóval a baloldal egyetlen bizonyítéka egy orbánon nevető oroszlán? :))))
hát igen! :D 2018ban újra fidesz 2/3!
14/26 anonim 

válasza:

hűha! az együtt nevű 1%os támogatottsáú orbángyűlölő gittegylet kiszámolta?
úgy kívánságképp juhász péterre gyurcsányra meg a több balos hülyére menny jött ki?
15/26 anonim 

válasza:

Orbán Viktor nem hazudott soha, mivelhogy nem vallotta be. Nem tudom ezen mit kell értetlenkedni. Logikátok ha lenne értenétek. Fideszes vagyok amúgy na és?
16/26 anonim 

válasza:

Egyértelműen a fidesz!
Ezt még a fideszes ismerőseim is beismerik.
17/26 anonim 

válasza:

"szóval a baloldal egyetlen bizonyítéka egy orbánon nevető oroszlán? :))))"
Igen, mert "hülye balos" vagyok, f***szikám!
Az mno forrást nem tetszett olvasni? :D
18/26 anonim 

válasza:

mno az a simicska lapja te gechi!
19/26 homo ludensz 

válasza:

Akkor amikor mindegyik aki olyan pozícióban van hogy megteheti a pici gyermeke nevére írat egy értékes házat az már elég necces. Rokonokat olyan helyzetbe hozza hogy csak alá kell írni egy adásvételit és már ebben az életben akár hogy fordul a kocka nem fognak nélkülözni. Viktor veje már egy kastélyt szemelt ki magának és meg is fogja szerezni mert elhunyt a tulaj. Ezeknek a kis szotyolarágó emberkéknek ölébe hullott a lehetőség mint a gázszerelő uramnak is ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!