Milyen jó példával szolgál a nemzetnek az ország első embere?
Példát mutat nekünk
- állhatatosságból (akkor is véghezviszem, ha az egész világ ellenem van),
- a gondos gazda szerepéből (minek bízzam az ország pénzét idegenekre, amikor tudom, hogy a komáim jobban vigyáznak rá),
- tisztességből (nem szúrom hátba azt, aki egykor segített nekem és nem bánok rosszul a régi barátokkal, mert az olyan g-ci dolog),
- a család szeretetéből (egyelőre még csak a saját családomon gyakorlok, a többiek akkor jönnek, ha már jól megy a dolog),
- előrelátásból (eljöhet még az idő, amikor egy kisvasút életeket menthet, megépítem most, hogy később ne kelljen költeni rá),
- és végül józan észből (megvédem Európát Brüsszeltől, az országot azoktól, akiktől a pénzt kapom és nem engedem idejönni azokat, akik nem akarnak idejönni).
Számomra, azért kicsit inspiráló Orbán személyisége és karriere. Lehet őt szidni, de rengeteg döntést nem ő talált ki és nem ő akarta.
Nem egy személyen múlik minden, aki ezt hiszi az naív. Azt tudni kell, hogy a 2/3-ba is vannak olyanok, akik nem bólogatnak mint a kutyabáb a szélvédőn. Viszont az elégtelen embereknek valakit szidniuk kell!
Nem védem őt, csak egy példát mondok. Mészáros Lőrinc, amivel sokat példálóznak. Van egy feladat, tiszta pályázási lehetőség. MINDENKI SZÁMÁRA - még én is pályázhatnék, de semmi ilyen képesítéssel és munkakörrel nem rendelkezem - Az ilyen komolyabb beruházások nem sok ember között dől el. Azért mondom, hogy jó példa, mert LÁSD a Strabag is pályázott, de ők még többért csinálták volna meg mint Mészárosék. Volt olyan project, ami emiatt nem valósult meg.
A legjobb, h a "MI PÉNZÜNK" érvet dobják be, ami soha nem is volt a miénk...
K-áder János?
Megtanít minket Nemzethy Randy Marsh bajuszt viselni.
# 5/8 Időpont ma 00:34
Aki a 2/3-ban nem bólogat, az már nincs sokáig a 2/3-ban :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!