Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a jobbik kerülne az ország...

Ha a jobbik kerülne az ország vezetésére, akkor szerintetek hány hónapig lennénk eu tagok?

Figyelt kérdés
Magunktól lépnénk ki vagy kirugnának?

2015. aug. 19. 10:48
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
70%
A Jobbik azt akarja, hogy újratárgyalják a tagság részleteit(mennyit kapunk, mennyit adunk stb), illetve egy népszavazást szeretne arról, hogy maradjunk-e vagy sem
2015. aug. 19. 10:58
 2/54 belapus ***** válasza:
67%
A párt az elmúlt években már tapasztalta, hogy EU-s pénzek milliárdjait lehet lenyúlni, szinte következmények nélkül.Nem lépnénk ki az EU-ból, mert minden kormánynak szüksége van bevételre.
2015. aug. 19. 11:06
 3/54 anonim ***** válasza:
21%
Nulla. Ha a Jobbik kormányra kerülne, akkor érvényre jutna a népakarat és azonnali hatállyal lépnénk is kifelé.
2015. aug. 19. 11:09
 4/54 anonim ***** válasza:
67%

"A párt az elmúlt években már tapasztalta, hogy EU-s pénzek milliárdjait lehet lenyúlni, szinte következmények nélkül.Nem lépnénk ki az EU-ból, mert minden kormánynak szüksége van bevételre."

Inkább a kormánytagok rokonainak, barátainak és azok cégeinek szüksége van a bevételre.

2015. aug. 19. 11:19
 5/54 Koplárovics Béci ***** válasza:
88%
Szerintem a Syrizához hasonlóan ők is hamar rájönnének, hogy "nix ugribugri".
2015. aug. 19. 11:22
 6/54 anonim ***** válasza:
61%

Az EU körömszakadtáig ragaszkodik Magyarországhoz.

Nekik nagyobb szükségük van ránk, mint nekünk őrájuk, ezért engedményekre is képesek lennének, csak hogy megtartsanak minket.

(Megjegyzem ezer évig elég szépen eléldegéltünk EU nélkül.)

2015. aug. 19. 11:32
 7/54 A kérdező kommentje:

Megoszlanak a vélemények, de konzervatív hozzá állásának köszönhetően a jobbik tényleg ragaszkodna az EUból való kilépéshez és elkeletiesednénk vagy ha már úgy is utálják a románokat, arabokat és más etnikumú embereket még szerintem egy diktatúrát is ki mernének alakítani és egy hitler szintű népírtást véghezvinni. Nagyon nem szimpatizálok a jobbik gondolataival. Főleg, hogy a soraikat elítélt bűnözők is alkotják. A legjobb, amikor egy börtönviselt ember a polgármester egy faluban, akinek 2 hónap alatt csak menekült ellenes posztokat lehetett olvasni a közzöségi oldalán.

Az európai unióval nincs bajom, főleg h minden fejlesztést támogatnak több millió forinttal.

2015. aug. 19. 11:40
 8/54 anonim ***** válasza:
65%
Valójában szerintem nem akarnak kilépni. Hasonlóan csak politikai demagógia a dolog, mint Orbánnak a bevándorló ellenes politikája (miközben meg táborokat épít jobbra-balra). Bort isznak és vizet prédikálnak és ez alól a Jobbik sem lesz kivétel. Figyeljétek csak meg.
2015. aug. 19. 11:43
 9/54 anonim ***** válasza:
25%

"Megoszlanak a vélemények, de konzervatív hozzá állásának köszönhetően a jobbik tényleg ragaszkodna az EUból való kilépéshez és elkeletiesednénk vagy ha már úgy is utálják a románokat, arabokat és más etnikumú embereket még szerintem egy diktatúrát is ki mernének alakítani és egy hitler szintű népírtást véghezvinni."

???

Ezek csak a te fejedben létező érvek, amiket az érzelmeid diktálnak... Olvasd el a programjukat, és utána hozzunk pro és kontra érveket, ha már annyira érdekel a téma... Tartok egy bemutatót: Nekem nem tetszik a Jobbikban hogy háromkulcsos adót akarnak mert én rosszul járnék, de sokan jól járnának, nekik tényleg a Jobbik képviseli az érdekeiket.

"Nagyon nem szimpatizálok a jobbik gondolataival. Főleg, hogy a soraikat elítélt bűnözők is alkotják."

Pl. ki? Fidesz meg MSzP sorait volt mszmp-sek, de ami még rosszabb, elítélETLEN bűnözők!

"A legjobb, amikor egy börtönviselt ember a polgármester egy faluban, akinek 2 hónap alatt csak menekült ellenes posztokat lehetett olvasni a közzöségi oldalán. "

Toroczkaira gondolsz? Mióta börtönviselt? És mégis miről posztoljon, mikor egy addig eseménytelen kisfaluban naponta több száz menekült halad át, akik leeszik a termést, és beköltöznek a tanyákra?

"Az európai unióval nincs bajom, főleg h minden fejlesztést támogatnak több millió forinttal."

Én nem vagyok EU-ellenes, de aki az, az nyílván más dolgok miatt...

2015. aug. 19. 11:49
 10/54 anonim ***** válasza:
35%

"Az EU körömszakadtáig ragaszkodik Magyarországhoz. "

Ez így ebben a formában igaz, de ha nagyon akarnánk el tudnánk szakadni tőlük, egyedül ők szívnák meg.

2015. aug. 19. 12:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!