Ha a jobbik kerülne az ország vezetésére, akkor szerintetek hány hónapig lennénk eu tagok?
"A párt az elmúlt években már tapasztalta, hogy EU-s pénzek milliárdjait lehet lenyúlni, szinte következmények nélkül.Nem lépnénk ki az EU-ból, mert minden kormánynak szüksége van bevételre."
Inkább a kormánytagok rokonainak, barátainak és azok cégeinek szüksége van a bevételre.
Az EU körömszakadtáig ragaszkodik Magyarországhoz.
Nekik nagyobb szükségük van ránk, mint nekünk őrájuk, ezért engedményekre is képesek lennének, csak hogy megtartsanak minket.
(Megjegyzem ezer évig elég szépen eléldegéltünk EU nélkül.)
Megoszlanak a vélemények, de konzervatív hozzá állásának köszönhetően a jobbik tényleg ragaszkodna az EUból való kilépéshez és elkeletiesednénk vagy ha már úgy is utálják a románokat, arabokat és más etnikumú embereket még szerintem egy diktatúrát is ki mernének alakítani és egy hitler szintű népírtást véghezvinni. Nagyon nem szimpatizálok a jobbik gondolataival. Főleg, hogy a soraikat elítélt bűnözők is alkotják. A legjobb, amikor egy börtönviselt ember a polgármester egy faluban, akinek 2 hónap alatt csak menekült ellenes posztokat lehetett olvasni a közzöségi oldalán.
Az európai unióval nincs bajom, főleg h minden fejlesztést támogatnak több millió forinttal.
"Megoszlanak a vélemények, de konzervatív hozzá állásának köszönhetően a jobbik tényleg ragaszkodna az EUból való kilépéshez és elkeletiesednénk vagy ha már úgy is utálják a románokat, arabokat és más etnikumú embereket még szerintem egy diktatúrát is ki mernének alakítani és egy hitler szintű népírtást véghezvinni."
???
Ezek csak a te fejedben létező érvek, amiket az érzelmeid diktálnak... Olvasd el a programjukat, és utána hozzunk pro és kontra érveket, ha már annyira érdekel a téma... Tartok egy bemutatót: Nekem nem tetszik a Jobbikban hogy háromkulcsos adót akarnak mert én rosszul járnék, de sokan jól járnának, nekik tényleg a Jobbik képviseli az érdekeiket.
"Nagyon nem szimpatizálok a jobbik gondolataival. Főleg, hogy a soraikat elítélt bűnözők is alkotják."
Pl. ki? Fidesz meg MSzP sorait volt mszmp-sek, de ami még rosszabb, elítélETLEN bűnözők!
"A legjobb, amikor egy börtönviselt ember a polgármester egy faluban, akinek 2 hónap alatt csak menekült ellenes posztokat lehetett olvasni a közzöségi oldalán. "
Toroczkaira gondolsz? Mióta börtönviselt? És mégis miről posztoljon, mikor egy addig eseménytelen kisfaluban naponta több száz menekült halad át, akik leeszik a termést, és beköltöznek a tanyákra?
"Az európai unióval nincs bajom, főleg h minden fejlesztést támogatnak több millió forinttal."
Én nem vagyok EU-ellenes, de aki az, az nyílván más dolgok miatt...
"Az EU körömszakadtáig ragaszkodik Magyarországhoz. "
Ez így ebben a formában igaz, de ha nagyon akarnánk el tudnánk szakadni tőlük, egyedül ők szívnák meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!