Ha a jobbik kerülne az ország vezetésére, akkor szerintetek hány hónapig lennénk eu tagok?
"szerintem egy diktatúrát is ki mernének alakítani és egy hitler szintű népírtást véghezvinni"
Az nem is volna rossz.
"Az európai unióval nincs bajom"
Mert még nem volt velük dolgod. Majd ha egyszer felnősz lesz bőven.
"Valójában szerintem nem akarnak kilépni. Hasonlóan csak politikai demagógia a dolog, mint Orbánnak a bevándorló ellenes politikája (miközben meg táborokat épít jobbra-balra). Bort isznak és vizet prédikálnak és ez alól a Jobbik sem lesz kivétel. Figyeljétek csak meg."
Megfigyelem, és ha valóban így lesz soha többé nem fogok rájuk szavazni. De egyenlőre igenis bízom abban, hogy az ember eredendően jó, és a Jobbik jót akar. Majd ha bebizonyosodik ennek ellenkezője, akkor elismerem, hogy tévedtem, de szerintem nem fog.
"A Jobbik azt akarja, hogy újratárgyalják a tagság részleteit(mennyit kapunk, mennyit adunk stb), illetve egy népszavazást szeretne arról, hogy maradjunk-e vagy sem"
.... "A Jobbik azt akarja, hogy újratárgyalják a tagság részleteit(mennyit kapunk".....
ergo azzal a lendülettel b.@.sznának ki minket az EU-ból, ahogy a sz.a.rjobbik hatalomra kerülne. Félreértés ne essék, Magyarország nem Görögország, itt az EU tesz szívességet nekünk, nem mi az EU-nak. Tőlünk lazán megválnának, még csak az eurót se kéne eldobniuk emiatt....
Pont leszarná az EU, tagként több kárt okozhatunk azzal hogy az oroszoknak lobbizunk. Magyarország nem fenyegetés semmire és senkire sem nézve, ezt az EU is tudja.
"Nulla. Ha a Jobbik kormányra kerülne, akkor érvényre jutna a népakarat és azonnali hatállyal lépnénk is kifelé."
Szerencsére a legtöbb ember okosabb nálad, és nem olyan hülye hogy ezzel a lépéssel gazdaságilag teljesen összeomlassza az országot.
"14: Ez így nem teljesen igaz. Amint kiraktak minket az EU-ból, mennénk az oroszok markaiba. Szerinted örülne az EU, ha Európa szívében egy oroszbarát ország alakulna? Nem véletlenül gerjesztették a balhét Ukrajnában sem... Nem hülyék, engednének. A görögöket is részben az oroszok miatt nem bacták még ki."
"A görögöket is részben az oroszok miatt nem bacták még ki."
Mert aztán az égei tenger feletti kontrol k.vára de fontos az EU-nak XD
Ember, ne égesd már magad, hol vagyunk mi stratégiailag egy Ukrajnától? Ráadásul itt a destabilizálósdi móka sem működne, sem az oroszok részéről, sem az EU részéről, a legnagyobb kisebbségünk a 8-900 000 fős cigányság. Akik képességeit ismerünk jól, pillanatok alatt helyreraknánk őket, ha az EU ellenünk hangolná ezeket a férgeket. Ennyi. Nincsen az oroszajkú ukrán kisebbséghez jellegében hasonló népcsoport Magyarországon jelenleg.
Drága tudatlan kérdező; amennyiben még MA elmennénk szavazni és a szavazók 100%-a a kilépésre szavazna, akkor is legalább 3-4 évbe telne míg ez megvalósulna. Az EU-ban NINCS szabályozva a kilépés. Semmilyen protokoll nincs erre.
Ezen túl az EU számára nagyon nagy bukás lenne, ha bármelyik tag kilépné, ezért mindent megtenne, hogy ezt megakadályozza.
Végül, a Jobbik már évek óta azt mondja, hogy csak módosítani akar a szerződésen, nem kilépni.
Valószínűleg a brit politikát követnék. Megpróbálnák újratárgyalni a tagság feltételeit és a viták miatt népszavazást tartanának a tagságról.
De szerintem a britek és a magyarok is inkább a maradásra szavaznának, így nem várható az EU szűkülése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!