Ha a jobbik kerülne az ország vezetésére, akkor szerintetek hány hónapig lennénk eu tagok?
"Nagyobb ráfizetés az EU mint haszon. És egyébként ha most lenne tagságunkról, nem lehetetlen hogy több lenne a kilépésre szavazó"
Forrás? Érv?
"A magyar konkurencia megteremtése esztelen nemzeti faroklóbálás."
Szóval szerinted rendben van, hogy gyakorlatilag egyáltalán nem létezik magyar ipar?
38: Hát, én is csak azt tudom mondani, hogy felvásárlópiac és olcsó munkaerő. A jóval magasabb életszínvonal miatt keletről (és igen, Magyarországról is) csak úgy özönlenek a jól képzett szakemberek például Németországba. Akármilyen hihetetlen, ez adja a nyugati fejlett gazdaság gerincét.
Aztán még így is munkaerőhiány van odaát.
37: Túl sokszor lefutottam már ezt a kört ezen az oldalon.
""de mi akkor is ki fogunk lépni, ők meg éhen döglenek""
Szerintem nem az EU döglene éhen (mint ahogy írtad) hanem mi!
Rengeteg cég hagyná el az országot - megszűnnének az EU-s források rengeteg építkezés fejlesztés leállna. Újra vámot kellene fizetni a határon az EU felé ami áremeléseket okozna.
Ugrásszerűen megnőne a munkanélkülisék - az infláció STB...!!!
Nem tudom mit rugózol ezen az export dolgon.
Magyarországnak gyakorlatilag nincs exportja, csak importja.
""Magyarországnak gyakorlatilag nincs exportja, csak importja.""
ÚRISTEN!!!!!!!!
Hát ennyire buta emberek irkálnak ide???
"Nulla. Ha a Jobbik kormányra kerülne, akkor érvényre jutna a népakarat és azonnali hatállyal lépnénk is kifelé."
A próféta szóljék belőled!
"Valaki árulja már el, miért van az EU-nak óriási szüksége Magyarországra."
Mert maguktól életképtelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!