Ha a jobbik kerülne az ország vezetésére, akkor szerintetek hány hónapig lennénk eu tagok?
"szerintem egy diktatúrát is ki mernének alakítani és egy hitler szintű népírtást véghezvinni"
Az nem is volna rossz.
Egészen addig, amíg nem kerülne rád sor, mert kell valakinek a lakásod.
Kedves kérdező, te nagyon komoly agymosáson vagy túl. A jobbik nem akar kilépni, és az EU sem zárna ki minket, ahogy más radikális kormányt alakító tagot sem zárnának/zártak ki. És népirtás sem lesz, akármennyire is szeretnéd ezt a félelmet másokba is beültetni.
Ma még segítettem értelmezni egy-két dolgot, de legközelebb ne csak a hivatásos bérrettegők konzervmondatait böfögd fel, hanem használd az agyadat önállóan, és ne rettegj, mert úgy rosszabb az életed. :)
"ergo azzal a lendülettel b.@.sznának ki minket az EU-ból, ahogy a sz.a.rjobbik hatalomra kerülne."
Nem mindegy melyik fél mondaná ki az elválást? Lényeg hogy végre le tudnánk vakarni őket. Magyarország fellélegezhetne.
"zerinted örülne az EU, ha Európa szívében egy oroszbarát ország alakulna?"
Ki nem szarja le mit szeretne az Eu? Ősi ellenségeink legfeljebb levágnánk őket.
"Szerencsére a legtöbb ember okosabb nálad, és nem olyan hülye hogy ezzel a lépéssel gazdaságilag teljesen összeomlassza az országot."
Tehát a legtöbb ember ostoba. Épp ezért tart ez ország ott ahol. Eddig is Eu nyaloncok kormányozták.
"De szerintem a britek és a magyarok is inkább a maradásra szavaznának, így nem várható az EU szűkülése."
A britek lehet, ők nem az eszükről híresek, de a magyart ne vedd már egy kalap alá velük.
"Ha a Jobbik hatalomra kerülne akkor nem lépnénk ki az EU-ból, hanem az EU kezdene nekünk nyalni, hogy ne lépjünk ki. "
Most is nyal nekünk, meg tolja a készpénzt is de mi akkor is ki fogunk lépni, ők meg éhen döglenek. Mondjuk meg is érdemlik.
Mesélj, mi a bajod az EU-val?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!