Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a FIDESZ már bizonyította,...

Ha a FIDESZ már bizonyította, hogy alkalmatlan az ország vezetésére, akkor most megint miért?!?!

Figyelt kérdés

1998-2002 között láthattuk, mire képesek. Az emberek úgy várták a választásokat, mint a Messiást. Utána MSZP, ezt nem is kommentálnám, de most megint csöbörből vödörbe? 2014-ben megint szoci lesz az ország?

Ennyire birka nép lennénk?!?!

2010. ápr. 12. 16:19
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
25%
mit láttál, mire képesek? a családoktól, átlag emberektől, köztük tőlem nem vettek el semmit...
2010. ápr. 12. 16:22
 2/33 anonim ***** válasza:
28%
én úgy gondolom,hogy jobban éltünk akkor ,amikor az FIDESZ volt...annyira nem érzetem meg a folytonos áremeléseket...meg azt ,hogy kizsigereltek..nem mint a mostani MSZP-nél...úh. örülök,h a fidesz nyert..mondjuk megmondom őszintén sok reményt ő hozzájuk sem fűzök
2010. ápr. 12. 16:25
 3/33 anonim ***** válasza:
26%
A mi családunk speciel jobban élt 1998-2002 között, és minden ismerősünk akikkel eddig találkoztunk ugyanezt mondta, kivéve egy problémás család, akik segélyekből élnek. Ők MSZP pártiak voltak, meg két hajléktalan, akik Jobbikosok.
2010. ápr. 12. 16:26
 4/33 anonim ***** válasza:
47%

mutatók alapján SOKKAL jobb volt az idejük alatt, de sokan a fidesz-gyűlöletüknél nem látnak előbbre.

(nem vagyok fideszes, de így látom)

5/33 anonim ***** válasza:
93%
a legnagyobb baj azzal van, hogy itt már túlzott demokrácia van. a leghülyébbek is szavazhatnak, akiknek fingjuk sincs a politikáról, némelyik azt sem tudja, ki van most kormányon. a TV-ben meg csak azt látják, hogy a Fidesz ígérget, a sok birka meg elhiszi. ennyit a csodálatos demokráciáról
 6/33 anonim ***** válasza:
35%
Hát 98-2002 nem volt egy diadalmenet.Egy hónap múlva legszívesebben elzavarták volna,ami 2002-ben meg is történt és 2006-ban se kellettek.
 7/33 anonim ***** válasza:
50%

Egyszerű a Fidesz felfogása!

Ha van Széchenyi kártyád = ember vagy.

Ha nincs akkor csak állat, akit ki kell pusztítani.

8/33 anonim válasza:
28%

Bocsánat, de a Fidesz plusz pénzzel adta át az államkasszát anno. Csalással persze könnyű választást nyerni... Csak azt nem tudom miért kellett 8 évet várni, hogy az emberek rádöbbenjenek hogy nem a szocipárt kell nekünk. Na ez is birkaság, csak nem lehetett mit tenni.

Persze 2014ben megint jönnek majd a nagyokosok, hogy látjátok nagy Fideszesek nem történt semmi. De miért? Mert eladták a gatyánkat is helyettünk ezek a szennyek! Varázsolni még Orbán Viktor sem tud...

De csak gratulálni tudok ha 2014ben megint MSZP lesz... Az már csak a magyar politika csúcsa lenne, ahogy "Gyurcsánykormány 3. virágkorát éli". Pfuj

2010. ápr. 12. 16:27
 9/33 anonim ***** válasza:
38%

1. Válaszoló! Ezt vitatom!

Kismamáktól vették el a pénzt! 30-20 ezrekkel kevesebbet kaptak! Folyamatos csalások, hazugságok, rablások voltak!

Kérdező!

Az emberek többsége elfeletette az akkori dolgokat! Most hogy az mszp lebőgött(ha nem lett volna gazdasági válság állítom hogy fény lenne az ország helyzete. A válság miatt nem ők a felelősek! Erre senki sem volt felkészülve!) mindenki a fidesztől várja hogy helyre jöjjön az ország.

2010. ápr. 12. 16:28
 10/33 anonim ***** válasza:
71%
mert az MSZP nagyon alkalmas volt.addig nem éltünk ilyen szarul, nem volt ekkora kátyúban az ország. őket sem szeretem, de egy más pártot sem találtam kormányzóképesnek.
2010. ápr. 12. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!