Ha a FIDESZ már bizonyította, hogy alkalmatlan az ország vezetésére, akkor most megint miért?!?!
1998-2002 között láthattuk, mire képesek. Az emberek úgy várták a választásokat, mint a Messiást. Utána MSZP, ezt nem is kommentálnám, de most megint csöbörből vödörbe? 2014-ben megint szoci lesz az ország?
Ennyire birka nép lennénk?!?!
A legnagyobb probléma ott van, hogy az utca embere nem veszi észre, hogy a neo-bolsevik és liberális gazdaságpolitika már szinte az egész nyugati világban besz@art, és megmutatta, hogy semmi javulást nem hoz.
USA-ban, már 1979-ben rájöttek, hogy az úgynevezett ballib-gazdaság tönkrevágja az ország pénzügyeit, mert egyszerűen a kereskedők túl korruptak ahhoz, hogy ilyen ideális módon működjön minden. A bolsevik gazdaság meg mondanom se kell, mindenhol csak csalással és erőszakkal tarható fent. Nézz csak rá a volt Keleti-blokkra, Kubára, és Észak-Koreára.
a legtöbb magyar kapzsi. lehet, hogy a fidesz alatt kevesebb volt a segély és társai(hozzá teszem fejlett nyugati országokban ennek a tördéke sincs, ha már a kismamákról van szó. nem elvettek, csak adókedvezmény volt segély helyett. sajnos dolgozni kell). csak úgy kerülünk ki a bajból, ha áldozunk is, de hosszú távon lesz eredménye. persze a kapzsi emberek majd 4 év múlva megválasztják az mszp-t, mert osztogat, ahogy csak tud, aztán süllyedünk vissza.
vannak holland rokonaim, nem kell mesélnem milyen feljett ország az. feleennyi állami juttatás nincs, 3 fős családban mind2 szülő dolgozik, hogy megéljenek, nem költenek extrákra, nyaralásra. nincs kolbászból a kerítés. ám nézzük meg az eü-t, az infrastruktúrát és társaikat náluk. valamit valamiért. úgy nem megy, hogy közben élünk mint marci hevesen.
16:28
Te is igazi barom kommunista lehetsz. :)
Nem fér a fejembe, honnan veszitek, hogy 98-2002 között szar volt az országnak. 2002-ben annyi történt, hogy az MSZP beigért, és sajnos meg is csinált egy olyan csomagot, amibe az ország belerokkant. Persze Orbánék megmondták ezt előre, csak az emberek voltak olyan hülyék, hogy elhitték, hogy a Fidesz nem osztotta ki az X ezer forintot a nyuddijasoknak, meg a dupla fizetést a bürökratáknak és tanároknak... És még most sem értik, hogy ilyen pénzosztást egy ország gazdaságában nem lehet csinálni.
Jobbik ra szavaztam
ha lenne lehetőségem elhagynám ezt az országot
itt úgyse lesz jobb
"Jobbik ra szavaztam
ha lenne lehetőségem elhagynám ezt az országot"
hmmm... ez így összeegyeztethető... inkább tegyél az országért! vedd észre, hogy a 8 év arról szólt, hogy minnél többen így érezzék! anyagilag megtört emberek, akik legyenek buták (mónika show, oktatás pénzelvonás) és betegek (egészségügy)
"Ha annyira jól éltünk 1998-2002 között, akkor utána miért szavaztátok meg meg az MSZp-t???"
ne általánosíts! ilyen alapon most te is a fideszre szavaztál!
16:45
én nem szavaztam senkire. ez a harmadik választás, hogy nem megyek el szavazni, mert sztem kamu az egész. De ha elmentem volna, akkor sem a narancsvidékre vagy a szocikra teszem a voksom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!