Milyen pártra fogtok szavazni akkor, ha a fidesz a következő 3 évben jobbá/rosszabbá teszi az ország gazdaságát?
fideszesek ha még rosszabbá teszi az országot a fidesz akkori s rájuk szavaztok majd? ha nem akkor kire?
függetlenek(akik most nem voltak szavazni) ha a fidesz jobbá teszi az ország gazdaságát akkor elemtnek a fideszre szavazni?
a kérdéssel nem provokálni szeretnék kérlek ti se tegyétek, csak arra vagyok iváncsi, hogy van e olyan aki kiábránult a fideszből(mint sok mszp-s az mszp-ből) illetve arra, hogy van e olyan aki eddig nem volt fideszes és megszerette őket
A fideszböl 1993-ban ábrándultam ki pedig valamikor tagja voltam. Rájuk sohasem szavaznék.
Hogy kire? Majd meglátjuk az eseményeket. Hol van még a következö vállasztás?
de mondjuk egy igazi mszp-s se azt, hogy a fidesz mondjuk jót csiinált, vagy rosszat
amugy az a vicc ebbe a fránya politikába, hogy a fideszes szavazók és az mszp-s szavazók többsége nem szereti az ellenkező pártra szavazót, ők meg ott a parlamentbe jól megvannak együtt csak uszítanak minket...
a véleményem szerint megérdemel egy esélyt a jobbik is (az lmp ha egyenlő az szdsz el akkor már volt kormányon) de ha azt fogom észrevenni, hogy jobban élünk mint 4 éve akkor a fideszre rakom a vogsomat de ahogy mondtátok sokminden van még addig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!