Kreol bőröm, sötét hajam és szemem van. NEM vagyok cigány, sem félvér, sem néger. Mégis van, aki pusztán ezért elítél. Miért kell ennek így lennie?
"Mert az emberek nagy része tele vann előítéletekkel"
nem véletlenűl
a cigányok rászolgáltak hogy minenki utálja őket
hiba jön itt valaki
"nekem van egy ismerősöm roma és nagyon jó fej"
másnak van n+100 nem roma ismerőse aki nagyon jó fej
szóval ennyi
fogadjátok el
17:03
Hmmm... Egy picit gondolj bele, mi lenne, ha te lennél az az egy jó fej? Nem kicsit lenne fusztráló, hogy utálnak csak a génjeid miatt. És még a képedbe is vágnák, hogy rászolgáltál..
És ha már kicsi korod óta azt hallod, hogy te egy büdös cigány vagy, akkor jó eséllyel te is így fogsz hozzáállni a dolgokhoz.
"kevesebb napozás"
A kreol bőr nem a napozástól van!
" 17:03
Hmmm... Egy picit gondolj bele, mi lenne, ha te lennél az az egy jó fej? Nem kicsit lenne fusztráló, hogy utálnak csak a génjeid miatt. És még a képedbe is vágnák, hogy rászolgáltál..
És ha már kicsi korod óta azt hallod, hogy te egy büdös cigány vagy, akkor jó eséllyel te is így fogsz hozzáállni a dolgokhoz."
engem nem fenyeget ez a veszély
szőke kék szemű vagyok
ha én lennék az a "jó fej"
apámra ráparancsolnék hogy menjen dolgozni...
"engem nem fenyeget ez a veszély
szőke kék szemű vagyok"
óóó de hány szőke kék szemű alkoholista hajléktalan van.. meg drogos.. meg szimplán csak bunkó, vagy élősködő, vagy olyan akinek apuci mindent a segge alá tol és egy percet sem dolgozik életében..
tényleg ennyire felszínes vagy? az alapján ítéljük meg az embert, hogy milyen a színösszeállítása?
"a középiskolásoknál jön elő leginkább neonáci hajlam, de a többségük később képes túllépni rajta."
Senki sem fog túllépni rajta. Én 37 vagyok és tűzzel vassal irtom a cigányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!