Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen Fideszes betelefonálókról? Szerintem nagyon jól nyomja a mama :D

Figyelt kérdés

[link]

23 perc 7 másodperctől kezdődik :D

2017. jan. 15. 11:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%
Matolcsy meg mindenki a fideszben lop, ez elég nyilvánvaló. A ballibsik pedig ugyanakkora bábok, mint a fideszesek, nem okosabbak semmivel, csak azt hiszik, miközben kritikátlanul elfogadnak mindent a 444től, meg az rtl-től.
2017. jan. 15. 12:51
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

# 11/11 Időpont ma 12:51

Annyival azért legalább mégis okosabbak, hogy ne szavazzanak meg egy autoriter idiótát :-)

2017. jan. 15. 12:57
 13/22 A kérdező kommentje:

Matolcsy, Mészáros, Tiborcz, Simicska....

Ezt szeretik harsogni az RTL-en, 444-en.

És sokan kritika nélkül beveszik, és azt gondolják, hogy ezzel mi vagyunk a legkorruptabb maffiaállam.

Pedig ezeknek az embereknek a meggazdagodása részletkérdés, ahhoz képest a lobbihoz képest, akitől a brüsszeli, demokratikusan meg nem választott biztosok a székeiket kapják, hogy utána zsebbe milliárdokért úgy döntsenek, ahogy, az európai kisemberekre káros döntéseket hozva (TTIP, migráció, stb.)

Vagy pl. ezeket az oldalakon Hillary Clinton mellett kampányoltak, aki egymaga alig látszik ki a botrányai mögül, aki ha megnyerte volna a választást, már le kellett volna mondania. De nem zavar senkit sem, mert ő liberális demokrata, globalista, internacionalista.

A Fidesz-kormányt is csak azért kell támadni, mert nemzetekben gondolkozik.

Visszatérve ezekre a botrányos ügyekre, én egyáltalán nem érzem károsnak, hogy ha egy közbeszerzést úgy írnak ki, hogy előnyben részesítsék a Mészáros kft.-t, aki ugyan úgy megcsinálja, legfeljebb 10 százalékkal drágábban, mint egy német, vagy egy francia cég csinálná, de legalább tőkeerős magyar vállalatokat hoznak létre, akik hazai munkaerőt alkalmaznak, itthon tartják a profitot, a tőkét, itthon fektetnek be, itthon adóznak, stb.

Ha egy francia multi építene hidat, újítana fel közterületet, akkor a globalisták lehet, hogy örömárban úsznának, de a magyar gazdaság semmivel nem lenne előrébb ezzel, még ha pár százalékkal olcsóbban is megcsinálja, de kimegy a profit, külföldi munkaerőt alkalmaz, stb.

Amikor az MSZP kormány alatt egyik projektet egy német cég nyert, a másikat egy francia, azt mindenki igazságosnak látta, de ott is volt biztos csúsztatópénz, korrupció, az államkassza lehúzása, pl. az Alstom ügy ékes példája.

2017. jan. 15. 13:24
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

# 13/13 Időpont ma 13:24

"Pedig ezeknek az embereknek a meggazdagodása részletkérdés, ahhoz képest a lobbihoz képest, akitől a brüsszeli, demokratikusan meg nem választott biztosok a székeiket kapják, hogy utána zsebbe milliárdokért úgy döntsenek, ahogy, az európai kisemberekre káros döntéseket hozva (TTIP, migráció, stb.)"

Az utóbbiak nem az én pénzemet lopják.

"De nem zavar senkit sem, mert ő liberális demokrata, globalista, internacionalista."

Azt is írhattad volna, hogy egy barom vagy, sokkal rövidebb.

"A Fidesz-kormányt is csak azért kell támadni, mert nemzetekben gondolkozik."

A fityisz csak és kizárólag a fityiszben gondolkodik. Semmilyen nemzetben.

"Visszatérve ezekre a botrányos ügyekre, én egyáltalán nem érzem károsnak, hogy ha egy közbeszerzést úgy írnak ki, hogy előnyben részesítsék a Mészáros kft.-t, aki ugyan úgy megcsinálja, legfeljebb 10 százalékkal drágábban, mint egy német, vagy egy francia cég csinálná, de legalább tőkeerős magyar vállalatokat hoznak létre, akik hazai munkaerőt alkalmaznak, itthon tartják a profitot, a tőkét, itthon fektetnek be, itthon adóznak, stb."

A német, francia, stb. cég sem fog onnan hozni kőművest. És az a 10% inkább 100. De hát sebaj, lehetsz még retardált.

"Ha egy francia multi építene hidat, újítana fel közterületet, akkor a globalisták lehet, hogy örömárban úsznának, de a magyar gazdaság semmivel nem lenne előrébb ezzel, még ha pár százalékkal olcsóbban is megcsinálja, de kimegy a profit, külföldi munkaerőt alkalmaz, stb."

Ebből látszik mennyire nem értesz semmihez.

"Amikor az MSZP kormány alatt egyik projektet egy német cég nyert, a másikat egy francia, azt mindenki igazságosnak látta, de ott is volt biztos csúsztatópénz, korrupció, az államkassza lehúzása, pl. az Alstom ügy ékes példája."

Igen, azért bukott meg az MSZP.

Fidióta vagy. Már csak azért is szánalmas, mert az ilyen nanyák számodra az etalon, mert jól meghazudta ugyanazt amit te is tévesen gondolsz.

2017. jan. 15. 13:34
 15/22 Alain Delon ***** válasza:
89%
A 7-es nekem jött válaszként? Akkor az a válaszom, hogy ezek nem Etelka néni gondolatai, hanem amit folyamatosan szajkóz imádott kormánya. És az ilyeneknél nem zárom ki, hogy unalmas, nyugdíjas idejét tényleg azzal tölti, hogy leírja az "érveket", hogy beolvashassa a rádióba vagy a tévébe. A szóhasználatból hallatszik, hogy a propagandát mondja fel. Csak szegény nem tud mindent fejben tartani, azért írja le. De tényleg jobban olvassa fel a "gondolatait", mint ura és vezére, Orbán.
2017. jan. 15. 13:53
 16/22 anonim ***** válasza:

Kérdező! Téged olyan mélyen fertőzött meg a Fidesz, és annyira igénytelen vagy, hogy nehéz veled beszélgetni. Kizárólag a saját nézeteid visszhangjára vagy vevő.

A szerencsétlen asszonyság bugyuta szövegét elemezni fölösleges, csak egy vele kapcsolatos mondatodra reagálok.

"azért mondod, hogy Matolcsy lop, ,mert az () Index megírta..." Nos e média (sem) érdekel. A MNB-nek van egy funkciója. Nem híradásokból, hanem szakanyagból tudom, mi. A MNB cselekszik (lásd, az előző mondat). E kettőt összevetem. Tudom, sokan erre képtelenek, ők egyszerűen hisznek. Valakinek, nem fontos, kinek. Az összevetés eredménye, hogy irtózatos eltérések vannak. Utánamegyek. Látok ingatlanokat, látok legális jövedelmeket, látok törvényeket. Ezek összevetéséből következik, hogy Matolcsy lop, hogy az MNB nem látja el funkcióját, hogy ellát viszont törvénytelen dolgokat, és így tovább. Ja, hogy az Index is megírta? Ha nem szólsz, fel sem tűnik. Nincs szükségem a segítségére, magam gondolkodom.

2017. jan. 15. 15:04
 17/22 anonim ***** válasza:
Azt hittem poénból raktad ki kérdezô. De te komolyan egyetértesz az agyatlan nyugerrel, olyan hülye vagy, mint egy marék száraz kecskeszar.
2017. jan. 15. 15:06
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

"Barom", "retardált", "nem értesz semmihez", "fidióta", "száraz kecskeszar"

Én úgy érzem, több a kommentekben a személyes sértegetés, mint az érv. Amíg a kérdező legalább elmondja az álláspontját és ÉRVEL, addig ti szimplán lehülyézítek. Látom én, hogy a nyugger gáz, de ti is ezzel a sértegetéssel. Ez típikus baloldali vitakultúra, amiről eszembe jut egy angol nyelvű vidi, ami trump-szavazókról szól, de igaz lehet a fidesz-szavazókra is: [link]

"throwing insults doesnt work anymore. Persuade them of your argument. Stop thinking that everyone who disagrees with you is evil, racist, sexist, or stupid."

2017. jan. 15. 15:18
 19/22 anonim ***** válasza:
Az a bak, hogy a betelefonáló nyugger egy troll, és már bocsánat, de egy troll ellen nem működnek az érvek.
2017. jan. 15. 15:48
 20/22 anonim ***** válasza:
89%

"a brüsszeli, demokratikusan meg nem választott biztosok"

Na ja, Lázár, Rogán, Németh, stb. sem lett demokratikusan megválasztva, csak a demokratikusan megválasztott parlament megbízott egy miniszerelnököt, ami kijelölte a kormány tagjait. Ez ellen miért nem lázadsz fel? Mert hogy az EU biztosai is az egyes tagországokból delegált emberek, akik közvetetten élvezik a nép támogatását. Vagy te személyesen szavaztál Lázár Jánosra, hogy ő legyen a kormányban xy?

2017. jan. 15. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!