Mit szóltok a halálbüntetéshez? Baj lenne ha visszaállítanák?
nem gondolkodik senki rasszistaként, de sajnos az a helyzet, hogy a cigányokat sokszor be sem viszik, sőt ott kezdődik hogy fel sem merik jelenteni, mert megfenyeget, hogy ha nem kussolsz kapsz. ha mégis kihívod a rendőrséget akkor be sem viszik sokukat, mert csak a gond van velük, nem tesznek semmit. pénzbüntetést hiába szabnak ki rájuk, röhög hogy nincs fizetése csak a segély, ha megfeszülnek sem tudják velük kifizettetni, börtönbe meg nem küldik, mert nagyobb problémaként jön ki mint ahogy bement. úgyhogy igenis a cigányok nagyobb arányban kerülik el a büntetést.
egyébként a többség nem azért gyilkol mert éhes. pl akik anno móron kirabolták a bankot és ártatlan embereket öltek meg biztos nem az éhezés volt a fő oka egy oercig sem gondolkodtam volna a halálbüntetésen. persze ennél pontosabb és hatékonyabb igazságszolgáltatási rendszer kéne, ami kivédi az ártatlanok bekerülését a rendszerbe. ennek ellenére igenis van, aki megérdemli.
Úgy tűnik, hogy a válaszadók 80%-a támogatja, ez egy nagyon helyes dolog szerintem.
Nekem is elegem van a sok maffiózóból akik irányítják a városkánkat. Ha meg ezek börtönbe kerülnek kihasználják a helyzetet: tanulnak pár jó trükköt, kigyúrják magukat, sőt még a bandájukba is beszerveznek pár embert.
E mellet ezek a gyilkosok luxuskörülmények között élnek, miközben sok normális ember éhen döglik.
Dögöljenek meg inkább a gyilkosok meg egyéb ferde hajlamú állatok, a társadalomból ezeket ki kéne már gyomlálni régóta.
halálért halált..
Remélem egyszer visszahozzák. A humanizmusnak is vannak határai.
Én is támogatnám, elfacsarodik az ember szíve, amikor látja a tévében, hogy egy gyereket vagy egy idős embert megkínoztak és megöltek, a tettes nem érdemli meg, hogy éljen!
De nem fogják visszaállítani, mert a EU alaptörvénye, hogy nem lehet halálbüntetés. Törökországgal is mindig ezen akadnak meg a tárgyalások, mert a törökök nem akarják törölni.
Ellméletben támogatom de a rendőrség felkészültsége mellet nem reális.
A móri bankrablás 9. álldozata Kaiser Ede lett volna, ha van hallábüntetés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!