Mit szóltok a halálbüntetéshez? Baj lenne ha visszaállítanák?
nem is nekem kell kibírnom, nem vagyok bűnöző alkat.
tehát te már fegyházban csücsültél, hogy ennyire tudod?
mellesleg jah egy gyengébb ember lehet, h összeroppan tőle, de nagyon sokan úgy élik túl, hogy utána folytatják tovább.
"gondolod hogy csak cigányok ölnek ? nem csak az a baj hogy azok vannak fel fujv a nem cigány csinálhat akármit az nem akkora gond ."
nem nem csak a cigányok ölnek, de őket nem büntetik úgy mint a magyarokat, illetve nem is használ nekik úgy. amúgy ugyanúgy elítélem mind2 fajta bűnözőt.
Azért ne keverjük már a börtönt a fegyházzal... Aki embert öl, azt valószínűleg nem fogházra vagy börtönre ítélik...
A halálbüntetésnek semmi értelme sincs. Aki - mint fentebb volt olvasható - valakit tudatosan, akarattal megerőszakol majd módszeresen kivégez, azt a legkevésbé sem fogja érdekelni, hogy esetleg halálbüntetést kaphat érte.
A dohányosokat érdekli az, hogy akár tíz éven belül is belehalhatnak, hogy dohányoznak? Vagy a drogosokat érdekli, hogy csak egyszer lőjön többet a kelleténél, egyszer ne legyen elég tiszta az anyag? Nem. Mert élvezetből teszik és az élvezeti értéke nagyobb (vagy fogalmazzunk úgy, hogy a szervezet elvárja), mint az esetleges következmények.
Engem biztos, hogy elrettent a halálbüntetés, de amúgy sem szándékoztam embert ölni. Viszont aki tényleg módszeresen, élvezetből teszi ezt, annak ez olyan, mint a kávé.
"ma 10:12":
nem olvastad el a hozzászólásainkat, hogy miért is jó a halálbüntetés ugye? nem a büntetés a lényeg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!