Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rosszabbul éltek, mint négy éve?

Rosszabbul éltek, mint négy éve?

Figyelt kérdés

2016. dec. 29. 16:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
15%

"Aki azt írja, hogy tanult ember és ezért jól is keres, az miért van itt lepontozva? Sokat elárul ez a magyarok gondolkodásáról..."

Szerintem meg arról árulkodik, hogy egy bizonyos intelligencia szint felett (és ezen sajnos nem segít a tanultság mint látjuk a példátokon) egy ember úgy kell gondolja, hogy a tisztességesen elvégzett munkáért jár a normális, megélhetést, sőt gyermekek nevelését biztosító bér. Ha 8 általánossal végez munkát egy embertársad annak is. Ha tanult persze keressen többet, naná. De ha te a tanultságodon örvendezve teszel a többiek sorsára sajnos egy lakatlan szigeten van a helyed, nem egy társadalomban.

2016. dec. 30. 07:00
 22/27 anonim ***** válasza:
27%

# 21:

Ezért volt jó a többkulcsos SZJA, mert ott elvették az ilyen magát tanultnak nevező mitugrászoktól a 150 ezer feletti bérük jelentős részét és odaadták a szegényeknek, meg az élelmeseknek.

Ha 2018-ban nem a Fidesz győz, első intézkedésnek kell lenni a többkulcsos SZJA visszaállításának és a 150 ezer forint feletti bérek csökkentésének.

2016. dec. 30. 09:37
 23/27 anonim ***** válasza:
70%

A Fidesz egykulcsos adója nem való olyan országba, ahol a legszegényebb réteg nem tud tisztességes munkával nemhogy normális bért, de még létminimumhoz eleget sem keresni. Az egykulcsos adó olyan gazdasági környezetben lehet csak működtethető dolog, ahol a legalsóbb dolgozó réteg számára sem gond a rendes étkezés, ruházkodás, lakhatás, családalapítás. Bár itt tartanánk, én is támogatnám az egykulcsost simán.

Persze, hogy nálunk is gyönyörűen beigazolta az alkalmatlanságát mikor a már így is levegőért kapkodó munkás réteg fizetése csökkent, míg a már addig is élhető körülményeket élvezőké tovább nőtt, nem kevéssel. Normáális? Aki ezt nem éri fel ésszel azon nem segít a diploma, azt bármelyik hülye össze tudja kaparni ugyanis,már ha van pénze a szüleinek.

2016. dec. 30. 10:26
 24/27 anonim ***** válasza:
67%

"Szerintem meg arról árulkodik, hogy egy bizonyos intelligencia szint felett (és ezen sajnos nem segít a tanultság mint látjuk a példátokon) egy ember úgy kell gondolja, hogy a tisztességesen elvégzett munkáért jár a normális, megélhetést, sőt gyermekek nevelését biztosító bér. Ha 8 általánossal végez munkát egy embertársad annak is. Ha tanult persze keressen többet, naná. De ha te a tanultságodon örvendezve teszel a többiek sorsára sajnos egy lakatlan szigeten van a helyed, nem egy társadalomban."

Hol írta, hogy örvendezik más szegénységén?

Ezt mar csak te képzelted a mondata mögé a komplexusaid következtében.

2016. dec. 30. 11:27
 25/27 anonim ***** válasza:

"Hol írta, hogy örvendezik más szegénységén? "

Mert én hol írtam azt, hogy más szegénységén örvendezik?

Fuss neki talán még egyszer az értelmezésnek:

"a tanultságodon örvendezve teszel a többiek sorsára"

Itt TE képzelegsz a "komplexusaid következtében", bocs :D

2016. dec. 30. 11:35
 26/27 anonim ***** válasza:
Ok, pontatlan voltam, de a lényeg ugyanaz. Azt sem írta, hogy leszarja mások szegénységét.
2016. dec. 30. 12:23
 27/27 anonim ***** válasza:
Mi jobban élünk (jelenleg), csak ebbe tenni is kellett, és még csak egyik galerinek sincs köze hozzá.
2017. jan. 6. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!