Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rosszabbul éltek, mint négy éve?

Rosszabbul éltek, mint négy éve?

Figyelt kérdés

2016. dec. 29. 16:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
63%
Nem, nem élek rosszabbul. De jobban sem. Most is, 4 éve és 8 éve is közepesen sz.rul éltem, hónapról hónapra. Márpedig nem azért van egy párt a kormányon, hogy egy bizonyos szintet tartson ( pláne ha az nem jó ), hanem azért, hogy javuljon a helyzet. Tehát gondolom az lenne a kérdés, hogy elégedett vagyok-e a fidesszel és erre a válasz határozottan nem ( és a saját helyzetem csak az egyik ok, a másik ok hogy maga az ország sem fejlődött, nem javult az oktatás, nem javult az egészségügy, mennek a milliárdos lopások, stb. És én nem azok közé tartozom, akiket meg lehet venni azzal, hogy "dehát az MSZP". Pont azért lett leváltva az MSZP is, mert ezt csinálta, a fidesz se csinálja ).
2016. dec. 29. 17:05
 12/27 anonim ***** válasza:
51%

Én nem, de ez nem a kormány miatt van, hanem mert összeálltam valakivel, így már ketten keressük a pénzt.

Ha országosan akarod nézni, akkor látható, hogy a 2006-os csúcstól még messze vagyunk, de szépen-lassan javul a helyzet:

[link]

2016. dec. 29. 17:11
 13/27 anonim ***** válasza:
93%
Nem, viszont jobban sem, pedig ugye, a Fidesz olyan többséget szerzett, amivel gyakorlatilag, azt csinált, amit akart. Elődeik meg, azért "kifogtak" egy válságot is.
2016. dec. 29. 17:13
 14/27 anonim ***** válasza:
Én nem élek rosszabbul de sokkal jobban se.
2016. dec. 29. 17:40
 15/27 anonim ***** válasza:
36%
Nem. TANULT emberként, magas fizetésből jól megélek. :)
2016. dec. 29. 18:07
 16/27 anonim ***** válasza:
90%
Igen, de ehhez semmi köze a politikának. Tettem érte, hogy jobb legyen, és ezután is tenni fogok.
2016. dec. 29. 18:44
 17/27 anonim ***** válasza:
Én jobban.
2016. dec. 29. 22:53
 18/27 anonim ***** válasza:
28%
Aki azt írja, hogy tanult ember és ezért jól is keres, az miért van itt lepontozva? Sokat elárul ez a magyarok gondolkodásáról...
2016. dec. 29. 22:58
 19/27 Vazul1972 ***** válasza:
Nem, bár igazából, azt sem mondhatom, hogy jobban.
2016. dec. 30. 01:54
 20/27 anonim ***** válasza:

"Aki azt írja, hogy tanult ember és ezért jól is keres, az miért van itt lepontozva? Sokat elárul ez a magyarok gondolkodásáról..."

Ez inkább arról árul el sokat, hogy ma már gyakorlatilag semmiféle előnye nincs a munkaerőpiacon az úgymond tanult embernek a tanulatlanhoz képest. Három diploma és mehetsz annyiért dolgozni, amennyit megkeresel egy OKJ-s papírral is. Ez a "tanujjjjál sokat és majd jól keresel" dumát nagyon el kéne felejteni, mert amennyire jól hangzik, annyira nagy hülyeség, és ne ne írja nekem senki a milliókat kereső IT-s szakembereket, mert nem csak ők vannak a világon, de lassan egyébként tényleg úgy néz ki, hogy van a betanított munkás, a középvégzettségű meg az, aki gyakran feleannyi munkával tízszer annyit keres.

A diplomások többsége meg kénytelen-kelletlen általában középvégzettségűeknek való munkát csinál egész életében, hiába tudna sokkal többet.

Ráadásul vannak olyan munkakörök, amikben meg eszméletlen pénz van, és jóformán semmiféle végzettség nem kell hozzá pl. logisztika.

2016. dec. 30. 05:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!