Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha együtt éltek párotokkal és harag van, melyik esne
nektek rosszabbul?
2013. nov. 27. 08:18
nem készíteném ki az ételt
és elmennék otthonról
feltéve ha nekem volt igazam a vitában !
2013. nov. 27. 08:22
Gyerekes ötletek, ilyen embereknek értelmetlen együtt élni.
2013. nov. 27. 08:25
Nálunk ilyen nincs és nem lenne. Soha nem megyünk úgy el valahová külön, pl munka, hogy előtte ne beszélnénk meg a történteket. Felnőtt emberek vagyunk.
2013. nov. 27. 08:34
Nekem mindkettő, bár ha harag van mi csak ideig óráig tartunk mosoly szünetet, utána újra egymás karjába találjuk magunkat. Persze mi megbeszéljük a dolgokat mindig nem vitázunk sokat, amikor vitázunk akkor ha nekem van igazam próbálok lenyugodni és akkor értelmesebben normális hangnembe elmondom hogy mi a helyzet. Csak mert én nem az a fajta ember vagyok aki ordibál és agresszívan viselkedik egy nővel, igaz könnyen megtudok sértődni de nehéz igazán feldühíteni, csak sokszor tudom mikor van nekem igazam meg azt is hogy a páromnak mikor van igaza ezért kevés nálunk a vita. Ha a párom nagy ritkán hazamegy enni a munkából attól függ mennyi ideje van akkor én sosem vagyok otthon mert én reggel fél 8-tól délután 4 ig dolgozok a párom meg olyan 2 óra körül jár haza enni mert hivatalosan akkor jár le a munkaideje de neki mindig vissza kell mennie másfél - 2 órára hogy leadja az árút amit visz nekik plusz elszámolások stb....
2013. nov. 27. 08:39
6/16 A kérdező kommentje:
Szerintetek nem ok a vitára ha a gyereket elviszi baba kocsival sétálni és részegre issza magát és még enni se visz a gyereknek és hazudik a helyszínt illetően hogy hol van?
Ez a párterápiára vagy szakításra ok.
2013. nov. 27. 08:56
8/16 A kérdező kommentje:
És egy fél nap múlva jön haza úgy hogy már cumis üveggel a zsebemben keresem mert alig 2 hónapos gyerekkel oda volt már majdnem 6 óráig étlen szomjan.
És amikor meglátom szemben velem akkor hirtelen mozdulattal lekanyarodott az egyik utcán úgy hogy szemelől tévesztettem amikor haza mentem hamarabb otthon voltam mint ő és újból útra keltem és találkoztam az egyik ismerőssel aki telefonált neki, na akkor kénytelen volt haza menni, az idő alatt már mire én haza értem ő már otthon volt.
De mikor hazaértem még akkor is egyhelyben tologatta a gyermeket , mert gondolom ha meg állt vele egyből élbredezett és ő így húzta az időt hogy ihasson.
És nem a gyermeket féltem tőle hanem hogy felhasználja azé hogy ihasson.
ebben az esetben
összepakolnák neki és haza küldeném egy hétre gondolkodni
azért ez durva volt ....
szegény gyerek
2013. nov. 27. 09:19
10/16 A kérdező kommentje:
Az benne a poénos hogy az ő háza. És megvallva fordítva nekem se pénzem se ismertségem ahová mehetnék tőle elgondolkodtatni.
Kapcsolódó kérdések: