Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik Gyurcsány Öszödi beszédéb...

Akik Gyurcsány Öszödi beszédébe az elkurtuk meg hazudtunk részt emlegetik meg azokbol csinalnak szar ratyi összevágtott videokat hallották már az beszédet egybe?

Figyelt kérdés
Ugyanis a valódi szövegkörnyezetbe legjön a lényeg és teljesen máshogy hangzik. Most ne jöjjenek ide hülyézni a Gyurcsány utálók (Ugyis azt fogják) hanem hallgassák meg és utána mondjanak véleményt...
2010. máj. 3. 17:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
19%

Azért nehéz lehet a komenistáknak most. 56 évig voltak hatalmon, és most vége. Nem csodálom, hogy el vannak kenődve...

Megfogalmaznád OKOSKA!

Mi a különbség a kommunizmus a szocializmus a kapitalizmus és a imperializmus között?

Mert úgy látom nem vagy képben!

2010. máj. 3. 18:17
 12/21 anonim ***** válasza:
65%
Bocsi, de mostsem fogom előkeresni az értelmező szótárt. Mint ahogy nem tettem ezt akkor sem, mikor a radikális, vagy a szélsőséges szót akartátok kikerestetni velem. Én tudom miért mondom, amit mondok, és mindenki más is érti. Egy normális ember felfogja, hogy a közbeszédben ezeknek a szavaknak a jelentését nem kell szózszerint veni. De te nem vagy normális...
2010. máj. 3. 18:40
 13/21 anonim ***** válasza:
12%

Bocsi, de mostsem fogom előkeresni az értelmező szótárt

Nem kell szó szerint venni?

Te idióta tudatlan hülye! A kommunizmus és a szocializmus között legalább akkora a különbség, mint a kapitalista és az imperialista között. De a számodra csak butaság az egész amit összelehet mosni, akkor nem is csodálom hogy nem érted! Itt soha nem volt sem kommunizmus sem kapitalizmus.

Szocializmus volt és imperializmussá alakult, és ha ennek megérted a lányegét akkor az ostoba agyad képes lehet megérteni, hogy miként jutottunk ekkor a nagy sz@rba.

2010. máj. 3. 18:49
 14/21 bumbi02 ***** válasza:
13%

haggyad, kár rá pazarolni a szót, mert csak megjegyezte hogy kommunistákat kell szidni és azt teszi mer akkor nagy fiunak látszik... lényegtelen számára hogy kommunizmus sehol se volt még a világon mer kivitelezhetetlen, viszont h ha lenne az lenne a legjobb államforma... de ismerettségek nélkül tud kommunistázni minden felé...csak tudná h mit jelent..

amugy igen, hallottam végig az öszödi beszédet és azér nem teljesne ugyanaz mint vagdosva, igazából mindenkitudta h hazudnak, legalább még be is vallotta...

2010. máj. 3. 19:03
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Legalább 20szor hallottam egyben és nemcsak a kiemelt részek a felháborítok, hanem azis, hogy még akkor is, ott is a kongresszus előtt is HAZUDIK, CSÚSZTAT, TITKOLÓZIK. Pl.: "Nem is mondom meg hány milliárdot", a tandíj bevezetésével igazságosabb lesz a felsőoktatás, a körzetesítés megszünteti az iskolai szegregációt (mintha amúgy pesten nem lennének gazdagok és szegények lakta kerületek, vidéken elmaradott kistérségek). A kiragadott részek csak a stílusát minősítik, az egész szöveg még felháborítóbb. Aki azt meri mondani, hogy qurva ország, az nem méltó arra, hogy vezesse ezt az országot.
2010. máj. 3. 20:28
 16/21 anonim ***** válasza:
75%
65/48%-osok... Az MSZP-sek gúnyneve a kommunista. Ezt tényleg nem értitek? Röhej, hogy ezt meg kell magyarázni... Nekem ég a pofám, hogy ezt le kellett írnom. De amúgy sz*pjátok csak egymás f*szát nyugodtan, és csináljatok úgy mintha okosabbak lennétek mindenkinél. :)
2010. máj. 3. 20:49
 17/21 bumbi02 ***** válasza:
25%
jah jó... akkor a jobbik meg fasiszta náci párt:))) erre egyből ugornátok rá hogy két érvet mondjak hogy mitöl fasiszta és náci.. de ez csak gunynév:)))) ezzel legkönnyebb elfedni a tudatlanságot:)
2010. máj. 3. 21:03
 18/21 anonim ***** válasza:
66%

TE, figyeljél, nem az "elk.rtunk"-on van ám a lényeg, ne tereljél!

Egyet válaszolj meg nekem!

Az a mondat, hogy "hazudtunk reggel délbe este" mégis milyen szövegkörnyezetben lenne teljesen más jelentésű?

(Ne gondolkozz sokat: semmilyenben/ Hazudtak, ezt nem lehet mivel kimagyarázni, sem felmenteni fletókát).

De látom neked már mindegy...zombi

2010. máj. 3. 21:41
 19/21 anonim ***** válasza:
16%

Igen, ezt nem lehet menteni. De után azt mondja hogy ezt nem lehet így tovább csinálni, és reformok kellenek. Nem azért mert hazudtak. az tény.

És szerinted a fidesz nem hazudott? :DD

2010. máj. 3. 23:37
 20/21 anonim ***** válasza:
19:03!Nézzétek meg az írását a vén komcsinak!Szerintem valami öreg lepukkant írógépet csapkod, amin sem ékezet se értelem nincs, talán még a ruszkik hagyták neki ajándékba:))Kit érdekel a hülyeséged?Amit Ferenc tesó mondott, azt meg kár ragozni, vagy be akarjátok mesélni a hóembernek, jó neki a forró tea?Inkább sírni kellene az ilyen pojácák miatti negatív életszínvonal miatt!
2010. máj. 4. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!