Miért emlegetik Friderikusz Sándort Buzerikusz Sándornak?
Figyelt kérdés
Én ezt nem értem.2011. szept. 12. 10:45
1/12 anonim válasza:
Hogy hogy nem érted? Pedig egy értelmű.Mert az!
2/12 anonim válasza:
Állítólag egyszer bevitték a kórházba, mert beszorult neki egy sörösüveg. Nem hülyülök. Nem tudom, hogy igaz-e, de tényleg ezt beszélik.
3/12 anonim válasza:
Na, ugyan miért?... Tájékozódj egy kicsit a magánéletéről.
4/12 anonim válasza:
én még ezt nem hallottam de nagyon jóóóó:-)
5/12 józsibarát válasza:
Tőlem aztán mindenki azt dug és oda a 4 fala között, amit és ahová akar. Ha viszont valaki tendenciózusan oda áll, ahol divat, sőt elvárás rugdosni a magyar nemzeti identitást hordozó "kellékeket" és magát az identitástudatot, menjen a fenébe. Keressen máshol pénzt ezzel.
6/12 anonim válasza:
Isten őrizzen attól, hogy egyszer akár viccből is rád mondja valaki, soha az életben nem tudnád magadról lemosni... Igy működik ez nálunk.
Meg amit előttem is mondtak: engem nem érdekel senki magánélete és tettei, amíg engem nem ér hátrányosan és nem zavar emberi kapcsolatokban.
8/12 anonim válasza:
Ja azért jött össze a 90-es évek elején Stahl Judittal!
9/12 anonim válasza:
A sörösüveges sztorit nem hallottam, de a kilencvenes években szétszakadt a hátsója, ekkor el is tűnt egy időre a képernyőről.
10/12 anonim válasza:
Erről a "sörösüveges" sztoriról én is hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!