Biztos annyira kell nekünk az eltunyult "nyugati életmód és jólét", mint amennyire emlegetik azt nekünk elérendő célként?
Azért élnék belgiumban, hollandiában, svájcban, stb...
kommunista felfogás volt ez, hogy a nyugat rossz, az egy követhetetlen példa. pedig jobban élnek.
Persze hogy kellene.
Még ezidáig bele sem szagoltunk a kapitalizmusba.
A szocializmusból egyből az imperilalizmusba huppantunk.
Az egyik embertelenségből a másikba. Csak világosnak kellene lenni hogy mi is a jó így 60 év rossz irány után!
Nem lehet, hogy inkább a jelenlegi lelki alkatunkkal van baj, azzal, hogy a magyar ellensége a magyarnak és szinte undorodva tekint két ember egymásra az utcán, vagy éppen levegőnek tekintik egymást? Nem lehet-e, hogy emiatt vagyunk elégedetlenek és boldogtalanok?
Nem kérlek!
Én azért vagyok "boldogtalan" mert eddig mindenütt sikerűlt megélnem, sőt nem is rosszúl a világban, csak épp a hazámban törnek rám a godok.
Hogy a megrendelésem a feléesett, és mire kifizetek mindent nem marad csak a lyuk a gatyámon!
Hogy felmerűl bennem, hogy fel merűlhet, hogy miért voltam akkora állat hogy hazajöttem!
Kapisgálod?
Nem érted, hogy mit akarok mondani...
Te a biztos talajt hiányolod magad alatt itthon, míg én a tunyaságról és a léhaságról beszéltem, ami a nyugati életvitellel jár együtt. Ez leginkább a fiataloknál jelentkezik úgy, hogy folyton csicsás ruhákban járkálnak, a fél seggük kilóg a gatyából, nemtörődömök, és büdös nekik a becsületes élet, és a társaik szeretete.
Én a problémát úgy hoztam fel, hogy mostanában a vagyon, a pénz sokkal fontosabb, mint a becsületes munka által elért eredmény.
Erre kérdeztem, hogy jó ez nekünk?
Természetesen én is úgy értettem, hogy nagyon jó lenne, ha itthon az emberek nem döglenének egyszerűen éhen.
Én egy olyan rendszerről beszéle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!