Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberális demokrácia kritiká...

A liberális demokrácia kritikája miért nem jogos?

Figyelt kérdés

Gyakran hallom,hogy a kritizálókkal meglehetősen ellenségesek.

Nem Orbán meg Lázár kritizálja,hanem az átlagember is.

A liberális demokrácia mára gyakorlatilag egy nemzetellenes rendszerré vált.

Az érv mellette, hogy "élhető" rendszer hoz létre?Ja, a migránsoknak építi a házakat, meg nyomja a segélyeket a "benszülöttek" pénzéből.

Miért írom ezt?

A liberális demokrácia, természetéből adódóan idegenrajongó,bevándorlóbarát,migránspárti vagy nevezzük, ahogy akarjuk.Röviden,befogadáspárti.

Látott már valaki liberális demokráciát, ami komolyan harcol az illegális bevándorlás ellen?

Amerikát ne vegyük ide, ők csak tökölnek, de semmi komolyat nem csinálnak, az csak a látszat.Sőt, a legutóbbi kormány még legalizálni is akarta az illegális migránsokat.

Egy liberlis demokráciában, törvényszerű,hogy a nemzet nem marad nemzet, ugyanis az erőltett bevndorlás miatt, tehetetlenség miatt felborulnak előbb-utóbb az etnikai arányok.Nem egyszerre, nem 2 év múlva, hanem később.

Hosszútávon a liberális demokrácia károsabb a nemzetnek, mint a kommunista diktatúra vagy egy háború.

Egy háború után, a lerombolt épületeket visszaépítik, a halottakat eltemetik.Az országot visszaépítik.

Na, de a liberális demokrácia olyan demográfiai válságot, változásokat indított el, amikből nem lehet felépülnie egy nemzetnek.

2016. dec. 22. 10:05
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%

"Mivel, az adott rendszben történnek ilyesmik, így valószínű, hogy köze van hozzá."

Persze, mert az a rendszerünk, hogy megválasztunk egy adott párt képviselőit és ők hozzák a döntéseket. A titkosszolgálatok egy évvel korábban jelezték, hogyha így folyatódnak a dolgok, akkor nagy számú menekült fog megindulni Európa felé.

"Amerikát ne vegyük ide, ők csak tökölnek, de semmi komolyat nem csinálnak, az csak a látszat.Sőt, a legutóbbi kormány még legalizálni is akarta az illegális migránsokat. "

Mi sem csináltunk mást, mint ők. Építettünk egy kerítést és ennyi.

1950-ben is fogadtunk menekülteket, pedig akkor a

A liberális demokráciának még híre sem volt.

Te kevered a szezont a fazonnal. Ilyen alapon mindenért lehet hibáztatni a liberális demokráciát.

mannnocska ez a kritika és a liberális demokrácia lényegi, főbb szempontjai köszönő viszonyba sincsenek egymással.

2016. dec. 22. 10:57
 12/31 anonim ***** válasza:

"Akkor miről beszélünk? "

Arrol hogy amit leirtal annak a 99%a hazugsag, a tobbi meg tevedes.

2016. dec. 22. 11:00
 13/31 anonim ***** válasza:
52%

"A liberális demokrácia, természetéből adódóan idegenrajongó,bevándorlóbarát,migránspárti vagy nevezzük, ahogy akarjuk.Röviden,befogadáspárti."

Ez nem igaz. Nem erről szól a liberális demokrácia.

Továbbmegyek: az nem liberális demokrácia, ami most zajlik. A szájkosártörvények, az irányított ideológia, a kisebbségek jogainak erőszakos előtérbe helyezése mióta liberális elv?

2016. dec. 22. 11:06
 14/31 mannnocska ***** válasza:
7%

"Azt nem értik meg a legtöbben, hogy nem a liberalizmust támadják a legtöbben, mint eszmét, hanem a liberalizmust, amit ma jelent ez, és ma magáénak tudnak az emberek. "

Épp most írtam le, és lám milyen aktuális.

[link]

2016. dec. 22. 11:12
 15/31 mannnocska ***** válasza:
10%

Imádom az elvakult hater-eket :)

Tessék itt van még egy hozzászólás amit lepontozhatsz :D

2016. dec. 22. 11:42
 16/31 anonim ***** válasza:

Elolvastam a kérdést, elolvastam a válaszokat is, de számomra még mindig nem derült ki, hogy akkor most a liberalizmussal mint ideológiával van bajod vagy a demokráciával, mint politikai rendszerrel?

Mert ami itt jelen pillanatban megy, az egy nagy katyvasz.

2016. dec. 22. 11:55
 17/31 mannnocska ***** válasza:

"Elolvastam a kérdést, elolvastam a válaszokat is, de számomra még mindig nem derült ki, hogy akkor most a liberalizmussal mint ideológiával van bajod vagy a demokráciával, mint politikai rendszerrel? "

10 es hozzászólás? he?

Ez is tökéletesen lefesti amit írtam. Foggalma nincs a másik oldal véleményéről, vagy a világban zajló dolgokról, így azt gondolja hogy a jobboldaliak a demokráciát utálják.

Néha tényleg elveszítem az emberek értelmével kapcsolatos reményt.

2016. dec. 22. 12:07
 18/31 anonim ***** válasza:

# 17/17 Időpont ma 12:07

"Ez is tökéletesen lefesti amit írtam. Foggalma nincs a másik oldal véleményéről, vagy a világban zajló dolgokról, így azt gondolja hogy a jobboldaliak a demokráciát utálják."

Nem mintha te foglalkoznál a másik oldal véleményével. És 6 éve jobbos kormány van, akik aktívan építik le a demokráciát. Szerintem jogos gondolat innentől kezdve.

2016. dec. 22. 12:10
 19/31 mannnocska ***** válasza:

Ebből látszik hogy nem olvastad el, vagy pedig csak szimplán nem érted / nem akarod érteni amit írtam.

Kommunikáció? nem. Random shit amit a másik fejéhez vágok? MIÉRT NE?

feladom. ne gondolkodj, ne kérdezz, nácizz és hasonlók.

Könyörgök még csak nem is arra reagáltál amit írtam.

2016. dec. 22. 12:34
 20/31 anonim ***** válasza:

Kérdező

Az egész általad leírt hazugságot egyetlen szóval meg lehet cáfolni:

Ausztrália

2016. dec. 22. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!