Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Számotokra is pozitívum, hogy...

Számotokra is pozitívum, hogy az ország nevéből hivatalosan is kikerült a köztársaság szó?

Figyelt kérdés

Számomra nagyon szimpatikus döntés volt.

A köztársaság elnevezés a balliberálisok tevékenységét szimbolizálta.Illetve, a keresztényellenességet.

Ugyanis, Magyarország egy keresztény nemzet, bármit is állítanak az ateisták.Akiknek, semmiféle becsületük nincs.

A kereszténység, hozzátartozik a nemzethez.

2016. dec. 19. 19:10
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, hogy troll-e a kérdező, de ha ezeket komolyan gondolja, akkor minimum a diliházban a helye..
2016. dec. 19. 19:59
 22/42 A kérdező kommentje:

23#

A kommenista Istentagadók meg a szodomita liberálisok csak ne ítélkezzenek.

2016. dec. 19. 20:15
 23/42 anonim ***** válasza:
94%
Kommenista? E-vel? Hány éves vagy? Vagy melyik falvédőről jöttél le?
2016. dec. 19. 20:15
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
#19: Persze, vannak pedofilok a liberálisok között is, csak ők nem prédikálnak Isten házában, a keresztény értékekről.
2016. dec. 19. 20:18
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Na most fogod ledobni az ékszíjat, kérdező: az istenhit és az egyház magasztalása két külön dolog. Én istenhívő vagyok, de egy templomba a lábam nem tenném be. Szodomita nem lehetek, mert nő vagyok. Itt bukott be az elméleted, te kis görcs. Ne dobálj olyan szavakat, amiket magad sem értesz.
2016. dec. 19. 20:19
 26/42 A kérdező kommentje:
Thrain nevű felhasználónak írtam.
2016. dec. 19. 20:23
 27/42 anonim ***** válasza:
94%

Könyörgöm, valaki jelentse már ezt a r0h@dt kérdést, mert ez egyértelműen provokáció, uszító jellegű!

Ilyen pszichopata állíttól, mint a kérdezőtől, mit lehet várni?

2016. dec. 19. 20:50
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Trolololololo hohhohohho.... trolololo trolololo trolololo .....

[link]

2016. dec. 19. 20:57
 29/42 anonim ***** válasza:
73%

Inkább a köztársaság nevezetű proletárdiktatúra veszhetne már ki a magyarság életéből!

Tartsa Isten, óvja Isten királyunk s a közhazát! Erőt lelve a Szent Hitben ontsa bölcs parancsszavát! Hadd védnünk ős Koronáját, bárhonnét fenyítse vész!

Magyar Honnal Habsburg Trónját egyesíté Égi Kéz!

2016. dec. 19. 21:32
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon is fontos volt, ugyanis köztársaság nélkül nincs valódi, széleskörű nemzet.

A köztársaság megjelenése vetett véget a középkornak és ez tette lehetővé, hogy a nemzet szó ne csak a nemességet jelentse, hanem a nép széles rétegeit is.

2016. dec. 19. 22:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!