Számotokra is pozitívum, hogy az ország nevéből hivatalosan is kikerült a köztársaság szó?
Számomra nagyon szimpatikus döntés volt.
A köztársaság elnevezés a balliberálisok tevékenységét szimbolizálta.Illetve, a keresztényellenességet.
Ugyanis, Magyarország egy keresztény nemzet, bármit is állítanak az ateisták.Akiknek, semmiféle becsületük nincs.
A kereszténység, hozzátartozik a nemzethez.
5#
Épp erről beszéltem.
Az ateisták is hisznek valamiben, csak nekik a liberalizmus a vallásuk.
Az pedig egyenlő az erkölcstelenséggel, perverzióval,paráznasággal.Gyakorlatilag, az ördög ideológiája.
Aha, mesélj már akkor a katolikus egyház szexbotrányairól nekem. Tömegével rontják meg a gyerekeket, de ugye az a parázna, meg az erkölcstelen, aki szeret köztársaságbn élni.
Szerintem meg az beteg, aki elhiszi a dagadt, vén kujonoknak, akik kisfiúkat fogdosnak, hogy pénzt kell adni az egyháznak, mert úgy leszel jó ember.
Oké, elmondtad az okát, de azt ugye nem tudod megcáfolni, hogy a katolikus egyház a legbetegebb, perverzebb és pénzéhesebb maffia, amit a föld valaha a hátán hordott.
Az okát mindenki tudja. Azt mondd meg, miért is áldjuk meg imádjuk akkor és miért lenne jobb, mint pl a liberalizmus.
A liberális nem a szabadságban hisz,hanem a szabadosságban.
Ők a 21. század kommunistái.
Keresztényellenességüket úgy is kinyilvánítják, hogy iszlámbarátok.Muszlim bevándorlókat támogatnak.Ha ők átveszik a kereszténység helyét, na akkor lesz nektek nemulass.
Az iszlámmal szemben keresztények toleránsak a liberálisokkal, pedig simán megtehetnék, hogy az első fára felhúzzák őket, mint a régi szép időkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!