Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti hogyan értékelitek, hogy a...

Ti hogyan értékelitek, hogy a Jobbik és a baloldal között egyre gyakoribb a kommunikáció illetve a különböző típusú együttműködések?

Figyelt kérdés
Ez inkább pozitív vagy inkább negatív folyamat? És miért?

2016. dec. 14. 11:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A merev elzárkózás azért túlzás. Több baloldali politikus is pedzegette már, hogy kialakulhat olyan helyzet, amely során - bár nem szívesen, de - létrejöhet valamiféle "együttműködésszerűség" a baloldal és a Jobbik között.

#7, #10

Ti normálisak vagytok?!? Lehet menni együtt homokozni egyeskével.

2016. dec. 14. 17:50
 12/15 Koplárovics Béci ***** válasza:
Arra gondolsz, hogy Orbán, kicsinyes bosszúként, amiért nem szavazta meg a Jobbik az alkotmánymódosítását, ezért rárakatta Vonát meg Fletót egy képre, és ez már szerinted kommunikáció? Nem is csodálom a PISA-teszt eredményét, bár én eddig úgy sejtettem, hogy úgy Borsod környékéről származik a rossz szereplés.
2016. dec. 14. 18:01
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezô: igen, normálisak vagyunk. Tudod a Jobbiknak meg baloldalnak semmi köze egymáshoz, utálják egymást mint a szart, csak a habonyi meg a vajna-médiában próbálják elhitetni az emberekkel, hogy közösködnek, hogy lejárassák mindkettôt.
2016. dec. 14. 19:50
 14/15 A kérdező kommentje:

Béci

Arra gondoltam, amit a 6-os hozzászólásban leírtam. El kéne olvasni.

Az "utálják, mint a szart" a Jobbik konszolidálása előtt volt érvényben, amikor is semmilyen vagy csak minimális médiafelületet biztosítottak nekik (de inkább semmilyent). Azóta láthatóan változott a helyzet. Nem kéne letagadni. És főleg nem az én pártszimpátiámat találgatni (már ha egyáltalán szimpatizálok bármelyikkel is), amikor nem az volt a kérdés.

2016. dec. 14. 22:27
 15/15 anonim ***** válasza:
65%
Az ellenségem ellensége, a barátom. Ha nem is ennyire konkrétan, de mégis erről van szó. Mondjuk, én nem kapok sokkot attól, ha két párt, szóba áll egymással. Van ilyen.
2016. dec. 15. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!