Ti hogyan értékelitek, hogy a Jobbik és a baloldal
között egyre gyakoribb a kommunikáció illetve a
különböző típusú együttműködések?
Szerinted nem ez a normális? Nem pedig a folyamatos gyülölködés, uszitás (Ld. Gorbán és bandája!)?
2016. dec. 14. 11:32
A végén még az SZDSZ és az MDF is szóba állt egymással, sőt, választási koalícióra is léptek. Majd elegánsan kéz a kézben tűntek el a történelem süllyesztőjében.
2016. dec. 14. 11:57
Az osszefogas csapatmunka jo dolog
Foleg ha ennek a rablobandanak a megbuktatasa a celjuk
Egysegben az ero
2016. dec. 14. 11:58
Milyen együttműködésre gondolsz kérdező? Most azt hagyjuk, hogy mindketten elutasították az alkotmánymódosítást, ezt különböző okokból tették, nem azért, mert olyan nagy haverok. Egyéb konkrét példát tudsz mondani?
2016. dec. 14. 12:11
5/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell elkezdeni találgatni, hogy én mit gondolok? Lehet, hogy nekem nem tetszik ez a folyamat, az is lehet, hogy igen. A te válaszod szempontjából mit számít az én véleményem? Kérdeztem és a te véleményedet vártam, nem az enyémre való barkóbázást vagy annak kikezdését. Nem foglaltam benne állást, nem véletlenül.
6/15 A kérdező kommentje:
Az alkotmány módosítás most eszemben sem volt. Itt olyan dolgokra gondolok, mint a baloldali médiában egyre több megjelenési lehetőséget kapó Jobbik, az időközi választásokon történő jelöltek (közös)támogatása, illetve egyre több politikus (főleg baloldali) megnyilvánulása a 2018-as választásokon egy esetleges koalícióról. Illetve, ha nem is koalícióról egy valamilyen fajta együttműködésről, stb.
Jól van kérdező, megvan a napi penzum, kasszához járulhatsz.
2016. dec. 14. 12:51
Az a jó, ha a politika érdekek és nem elvek mentén zajlik. Ha mindenki az ország jobbítását akarja és hasonlóak az elképzeléseik annak módjáról, akkor tudjanak együtt dolgozni ahelyett, hogy egymás alá tesznek, mert ők "a másik oldal".
2016. dec. 14. 12:56
Koalíciótól, illetve bármi féle együttműködéstől (jelölttámogatástól is) a baloldal mereven elzárkózik. A médiát illetően lehet igazad, de ettől független egy média, nem? Attól, hogy jobboldali és baloldali politikus is szerepel benne. Lehet, hogy amit a jobboldal baloldali médiának tart, az valójában független, csak olyan nagyon jobbról a független média is baloldalinak tűnik. Ez nem lehetséges?
2016. dec. 14. 13:04
Úgy értékelem, hogy túl sok tv2-t nézel.
2016. dec. 14. 13:50
Kapcsolódó kérdések: