A "drogosokat" szándékosan szúrta ki bűnbaknak és afféle "legyen kitől félnetek" embereknek a jobboldali kommunikáció vagy ez spontán alakult ki a szavazóik körében?
Igazából ez az eredeti kérdés és itt kibontottam bővebben is, mire gondoltam, de jobbára értékelhetetlen és személyeskedő válaszokat kaptam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Először direkt a Kultúra és Közösség topikba tettem, mivel elsősorban kortárs kulturális vonásnak tartom, viszont most kiírom itt is, hátha errefelé relevánsabb válaszokat is kaphatok.
Akár ez alá is írhatjátok a választ, akár az eredeti kérdéshez, nekem mindegy. És Köszönöm Szépen őket előre is!
Nem tudom, hogy honnan szedik ezt.
Pár éve nagyanyám is ledrogosozott engem, pedig nálam természetes, hogy kissé lassú vagyok, mert sokat gondolkodom és befelé forduló a személyiségem.
Én nem vagyok az a nagy társasági alkat, míg a "kedves" mama ilyen "minden szarba kanál" típus.
Rájuk kell hagyni, az öregek begyepesedettek.
És ha itt sem neked tetsző válaszokat kapsz, akkor majd próbálkozol egy harmadik kategóriában is? :D
Egyébként te voltál az az előző kérdésnél, aki marha intoleráns voltál a jobboldallal szemben, nem pedig a jobboldal veled szemben.
Különben most is, már eleve sértően általánosító és rosszindulatú a kérdésfeltevésed, és ráadásul még észre sem veszed, hogy miért. De itt legalább nem eresztetted bő lére.
Új esetként jött szembe a Facebookon (esküszöm nem gyűjtöm őket), hogy a Donald Trump ellen tüntetőkről is az volt a véleménye a kommentelők egy jelentős részének, hogy "Drogosok". Mikor belekattintottam a profiljukba, jelentős részt idősebb (min. 45+) embereket találtam, akik jelentős részben osztották meg a kormányközeli oldalak bejegyzéseit. (Migránskérdés, stb.)
FONTOS:
– Nem értek egyet a Donald Trump ellen tüntetőkkel. Ilyen a demokrácia, néha azt is megválasztják, aki nekünk nem tetszik.
– Tudom, hogy a Demokrata Párt több prominens személyisége is támogatja a kábítószerekre vonatkozó törvények liberalizálását.
– Ettől még a válaszolók egy része által letagadott jelenségre itt egy újabb bizonyíték. (Linkelem is szívesen, ha kell.)
Stimmel, ez tény, hogy bizonyos kábítószerek így hatnak.
De a kérdés az, hogy miért drogosoznak le mindenkit, válogatás nélkül, aki politikailag a másik oldalon áll és még fiatalabb is?
"Drog" simán lehet alkohol, vagy más tudatmódosító szer is, ami akár legális is. A fű egészségre sokkal kevésbé ártalmas, mint az alkohol, vagy a cigaretta.
Drogozni simán drogoznak nem csak lecsúszott emberek, gondoljatok csak bele a hírességek drogbotrányaiba!
Ez is csak egy ócska skatulya, ami az egybites gondolkozású emberek kelléktárába kell.
"Az ilyeneket pedig megveti a társadalom, mert nincs hasznára."
Akkor a migrántokat minek ajnározod, hasznodra vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!