Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hova tűnt a politikai kabaré?

Hova tűnt a politikai kabaré?

Figyelt kérdés

Mostanában veszem észre, hogy mezei szexizmuson és Fábry múltszázadi történetein kívül gyakorlatilag semmi nincs a rádiókabaréban.

Amióta kabaré létezik, folyamatosan és mindig karikírozott ki politikusokat, közéleti személyeket. Akkor is, ha az egyik volt hatalmon, akkor is ha a másik.

De most? 1 órából összesen egyetlen megjegyzés volt Trump rasszizmusára, a többi ilyen plázacicás "poénkodás" volt, ami ráadásul mostmár minden héten van, baromi unalmas, nagyon igénytelen.

Tudom, hogy a Kossuth a királyi adókhoz tartozik, de itt tartanánk, hogy soha, semmilyen körülmények között nem jelenhet meg semmilyen tartalom, ami nem a hatalmat fényezi?

2016. dec. 3. 14:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 A kérdező kommentje:

bzmeg george, kihozol a sodromból

Mi az, hogy orbán járatta le Gyurcsányt? ezt írtam? ezt írtam? Nem ezt írtam. Azt írtam, hogy Gyurcsány mondott valamit és orbán harapott rá. Mondtam, hogy Gyurcsány mondata önmagában nem volt gáz? nem. Azt mondtam, hogy aki tesz megjegyzést egy ilyen megszólalásra, az nem feltétlen orbán pártján áll.

Hallgatsz egyáltalán rádiókabarét, vagy csak hasadra ütsz és mondasz random dolgokat?

2016. dec. 3. 17:02
 32/75 anonim ***** válasza:
100%

"2006 után példa nélkül szűnt meg az ilyen megvédése a balos politikusoknak

érted már miről beszélek?"

Te érted, mi miről beszélünk? Segítek, erről:

Rádiókabaré - 2003

https://www.youtube.com/watch?v=DVjkVeoIjOA

Ez pedig a kérdésben említett mai adás:

[link]

"én függetlennek tartom magamat"

Hát ha ilyenek a függetlenek, akkor örülök, hogy nem tartozom a fajtádhoz.

2016. dec. 3. 17:03
 33/75 anonim ***** válasza:
14%

ezt nem te mondtad, hanem azok a balos szervezetek anno, akik szerint aki felháborodik most ferin, az fideszes, és aki fideszes az rosszgonoszfasiszta, mint ahogy a baloldal első axiómája szól

igen hallgattam már rdiókabarét, és sosem rémlett, hogy 1 órán keresztül ment volna valaha a poltikai megosztás "poénkodás" 1 órán keresztül

már pedig 1 óra fideszpoén meg trump vegyítve nekem nagyon is politikai megosztásnak hangzik

2016. dec. 3. 17:04
 34/75 A kérdező kommentje:

Szarok a balos szervezetekre, a kabaré osztott régen mindenkit

És szó sincs 1 órás politizálásról. Hol olvastál ilyet?

"hallottam már" - szép mentés, de gyenge, tehát fogalmad sincs miről beszélek, oké..:D

2016. dec. 3. 17:09
 35/75 anonim ***** válasza:
0%
Biztos szarsz a balos szervezetekre, amikor itt sirattátok a sas kabarét meg a mikroszkópot, ami nem titkoltan baloldali szócső volt...
2016. dec. 3. 17:12
 36/75 A kérdező kommentje:

Hát én azt a szart nem sirattam:D Nagyon unalmas és demagóg jeleneteik voltak. Még huszonévesként is tudható volt minden poén vége, hát még ha valaki öregen hallgatja...

Örülök, hogy ilyen jól ismersz engem...

2016. dec. 3. 17:17
 37/75 anonim ***** válasza:
100%
Engem már csak az érdekel, hogy miért tartod magad függetlennek?
2016. dec. 3. 17:21
 38/75 anonim ***** válasza:
14%

Mert tényekkel operálok, és ha véleményem is ezekre alapozom.

Akiket támadok meg általában nem, hanem azt hiszik a véleményük tényjellegű. Aztán általában nem hajlandóak gondolkodni, dehát sebaj.

Ha például azt mondom valakinek, hogy szerintem csak azért ne legyen többkulcs párti, mert szerinte az a szegényeknek kedvez, miközben az egy tény, hogy a többkulcs nem kedvez senkinek.

Ha én ezt kimondom, akkor én egykulcs párti vagyok. Sőt, fideszes. ÉS mindenben egyet is értek a fidesszel. Aztán jön a 66%os válaszoló és számon kéri rajtam a sorosgyörgyözést. Mert én fideszes vagyok, és számonkérhető rajtam "ami egy fideszesen számonkérhető".

Például visszatérő dilemmám, hogy vajon miért érzi úgy az erkölcsi fölény progresszív baloldal, hogy feljogosítja őket bármi különböző disznóságokra?!

Tedd fel a kérdést, hogy miért állíthat valótlant az átlátszó.hu?!

És az első válasz, hogy a köztévéd meg az orbánod is hazudozik. Érted... azért mert ők is...

2016. dec. 3. 18:14
 39/75 A kérdező kommentje:
Hallgasd meg azt a két kabarét, amit itt linkeltek. Ha figyelsz, megláthatod, hogy miről van szó, és akkor talán majd tényleg tudsz tényekkel operálni, mert eddig ez a kérdés alá mindent írtál, csak nem tényeket. A kérdéssel kapcsolatban semmiképp.
2016. dec. 3. 18:21
 40/75 anonim ***** válasza:
0%

csak belehallgattam

arról szól, hogy az össztársadalmi megvetésnek örvendő teller-levél hamisítást figurázzák ki

kérdem én! hol van ez ahhoz képest, hogy trump rasszizmusát figuráznák ki hosszasan, miközben a társadalom nagy része úgy van vele, hogy trump alapvetően nem szélsőséges hitlerista rasszista?!

2016. dec. 3. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!