Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hova tűnt a politikai kabaré?

Hova tűnt a politikai kabaré?

Figyelt kérdés

Mostanában veszem észre, hogy mezei szexizmuson és Fábry múltszázadi történetein kívül gyakorlatilag semmi nincs a rádiókabaréban.

Amióta kabaré létezik, folyamatosan és mindig karikírozott ki politikusokat, közéleti személyeket. Akkor is, ha az egyik volt hatalmon, akkor is ha a másik.

De most? 1 órából összesen egyetlen megjegyzés volt Trump rasszizmusára, a többi ilyen plázacicás "poénkodás" volt, ami ráadásul mostmár minden héten van, baromi unalmas, nagyon igénytelen.

Tudom, hogy a Kossuth a királyi adókhoz tartozik, de itt tartanánk, hogy soha, semmilyen körülmények között nem jelenhet meg semmilyen tartalom, ami nem a hatalmat fényezi?

2016. dec. 3. 14:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
100%
A politikai kabaré beköltözött az Országgyűlésbe. Ha megnézed, olyan szinten abszurd a közélet, hogy egyszerűen nem lehet már rá poént húzni.
2016. dec. 3. 15:40
 12/75 anonim ***** válasza:
0%
nézd 66%, mint az éppen tárgyalt vallásos baloldali mintapéldánya szerintem most hagyd ki hogy személyeskedj egy sort
2016. dec. 3. 15:43
 13/75 anonim ***** válasza:
100%
Georgy srác, azt hiszem Fideszes vagy, vagy Jobbikos, legalább is, nekem ez vált hihetővé rólad az elmúlt napokban. Na most: Amennyiben ez így van pls ne oktass ki mást a vallásos gondolkodásról, meg a baloldal hívésről... :-)
2016. dec. 3. 15:47
 14/75 anonim ***** válasza:
100%

george series engem érdekelne, hogy magadat minek tartod?

Amúgy az a gond, hogy csökkent a kifigurázható politikusok száma.

2016. dec. 3. 15:49
 15/75 anonim ***** válasza:
100%
A kabarét mint műfajt ugyanúgy a Fidesz kormány gyilkolta le mint a Népszabadságot, meg több mint valószínű hogy a Class FM-et. A Sas József elleni perrel kezdte el igazán, majd az ő eltávolításával, Verebes István vezetése alatt teljesen szétcincálta a Mikroszkóp színházat. Magyarországon innentől kezdve egyre gyengébb a kabaré mint műfaj mert ezek kétharmados többséggel belekontárkodtak. És ez undorító volt.
2016. dec. 3. 15:58
 16/75 anonim ***** válasza:
8%
nem mondok semmit a gylölködő fajtátoknak, akik annyira nem tisztelik a véleményem, hogy csak egy 0%-ra telik
2016. dec. 3. 16:06
 17/75 anonim ***** válasza:
89%

# 16/16 Időpont ma 16:06

Pubi, ha valakit tisztelek, de fszságokat beszél, akkor is 0%-t fog kapni. Válaszaid hazugok, tehát nem hasznosak. Ennyi.

2016. dec. 3. 16:09
 18/75 anonim ***** válasza:
10%

nem tudom hogyan lehet egy vélemény hazugság

ezzel szemben te tapló vagy, csak azért kommenteltél be, hogy engem sértegess, te érdemelnél 0%ot ha tényleg a szabályzat alapján menne a pontozás

2016. dec. 3. 16:16
 19/75 A kérdező kommentje:
george, nem a véleményedet írtad ide. Olvasd vissza mit írtál, szerinted az véleménynek tűnik?
2016. dec. 3. 16:20
 20/75 anonim ***** válasza:
16%
melyik része nem vélemény szerinted?
2016. dec. 3. 16:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!