Hova tűnt a politikai kabaré?
Mostanában veszem észre, hogy mezei szexizmuson és Fábry múltszázadi történetein kívül gyakorlatilag semmi nincs a rádiókabaréban.
Amióta kabaré létezik, folyamatosan és mindig karikírozott ki politikusokat, közéleti személyeket. Akkor is, ha az egyik volt hatalmon, akkor is ha a másik.
De most? 1 órából összesen egyetlen megjegyzés volt Trump rasszizmusára, a többi ilyen plázacicás "poénkodás" volt, ami ráadásul mostmár minden héten van, baromi unalmas, nagyon igénytelen.
Tudom, hogy a Kossuth a királyi adókhoz tartozik, de itt tartanánk, hogy soha, semmilyen körülmények között nem jelenhet meg semmilyen tartalom, ami nem a hatalmat fényezi?
george series engem érdekelne, hogy magadat minek tartod?
Amúgy az a gond, hogy csökkent a kifigurázható politikusok száma.
# 16/16 Időpont ma 16:06
Pubi, ha valakit tisztelek, de fszságokat beszél, akkor is 0%-t fog kapni. Válaszaid hazugok, tehát nem hasznosak. Ennyi.
nem tudom hogyan lehet egy vélemény hazugság
ezzel szemben te tapló vagy, csak azért kommenteltél be, hogy engem sértegess, te érdemelnél 0%ot ha tényleg a szabályzat alapján menne a pontozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!