A sajtó miért van ennyire kiakadva, hogy Orbán helyesli, hogy 10 évet kapott egy agresszív migráns?
Pár napja ezzel van tele a média.
Miért ne lenne jogos, hogy 10 évet kap?
Idejön, aztán agresszorkodik.
30 éve nem börtönbe került volna, hanem temetőbe.
21:25
Brühühü szegény ártatlan csak át akart sétálni.
Láttad a röszkei videókat? Annyira nem voltak békések. Útjukat állták indokolatlanul? Ja, az országhatár viccnek van meghúzva... A csávó legálisan bejöhetett volna, ehelyett ment és csinálta balhét mind a makedón, mind a magyar határon. Örüljön, hogy nem lőtték agyon. (Na abból mekkora hiszti lett volna)
A konkrét ügy részleteit nem ismerem, gondolom a bíróság a törvényeknek megfelelő ítéletet hozott.
A durva itt igazából OV kommentárja, hogy értékelni meri egyáltalán egy elvileg független bíróság munkáját. Ilyen alapon nyilván helyesli azt is, hogy Gyurcsányt felmentették annak idején.
# 6
"Egyébként a hvg fideszes sajtó nem ellenzéki,"
Méghogy a HVG fideszes! XD XD XD
Ezen a héten ilyen jót még nem röhögtem.
"Annyira nem voltak békések. Útjukat állták indokolatlanul?"
"Örüljön, hogy nem lőtték agyon!"
Persze, amikor a szintén nagyon békés 2006-os őszi kődobálókat meg akarták állítani a rendőrök, nagyon fel volt háborodva a magad fajtád.
@ 12
"A durva itt igazából OV kommentárja, hogy értékelni meri egyáltalán egy elvileg független bíróság munkáját."
Már miért ne értékelhetné? Véleményszabadság van. Ha meg hülyeséget mond, annak úgyis a szavazatai fogják kárát látni.
A bíróságot meg úgyis marhára nem érdekli, hogy ki hogyan értékeli őket.
"Már miért ne értékelhetné? Véleményszabadság van. "
Nem értékeli, hanem helyesli! Ez a szó van a szövegben, és ebben a szövegkörnyezetben nagyon nem mindegy!! És így, hogy helyesli, már elég furcsa annak fényében, hogy mások sokkal súlyosabb bűnökért nem kapnak ennyit...
"hogy ott lett volna országhatár, és nem magyar állampolgárok csinálták volna a balhét."
Értem, tehát ha magyar vagy és nincs országhatár, akkor a kődobálás már nem olyan bűn, amiért 10 év jár.
"Útjukat állták indokolatlanul? Ja, az országhatár viccnek van meghúzva... A csávó legálisan bejöhetett volna"
Ezt a kört kb. húszezerszer lefutottuk már tavaly. Ha valaki legálisan jön be és menekültkérelmet ad be, akkor Magyarországon akár hónapokig is tarthat, hogy elbírálják. Ezalatt sokszor embertelen körülmények közé zárják a menekültkérőket, elszakítják a családjuktól, stb. És végül még ha el is jut Németországba, visszaküldhetik ide, mert itt regisztrálták. Nem poénból jönnek be illegálisan, hanem mert a legális úton évekig tart az a nagyon bonyolult művelet, hogy odamész egy helyre, szerzel munkát és békésen éldegélsz a családoddal. És senkinek nem árt az, hogy valaki illegálisan átlép egy határt. Több millióan megtették, és nem lett semmi. Szóval továbbra is azt mondom, hogy indokolatlanul állták útjukat.
És láttam a röszkei videókat. Te láttad a 2006-os videókat? Azokat is mind 10 évre ítélnéd terrorizmusért? Értem én, hogy rossz volt amit ez az ember csinált. Nem ez a kérdés. Hanem hogy reális-e ezért a vétségért tönkretenni az egész életét, vagy sem. Szerintem nem.
"Mondtam bármit is, hogy helyeslem a 2006-os dolgot? Rendőrt/katonát dobálni sehol/semmikor nem menő. Egyébként nem emlékszem rá, hogy ott lett volna országhatár, és nem magyar állampolgárok csinálták volna a balhét."
Szóval ha ott az országhatár, akkor 10 év jár egy kis balhézásért, ha nincs ott, akkor meg a rendőrök ellen elkövetett többrendbeli tömeges gyilkossági kísérlet "nem menő". Ha valaki magyar állampolgár, akkor neki szabad rendőrt gyilkolni, de ha nem magyar állampolgár, akkor meg a hangja felemelése már terrorizmus?
Ha te a határhoz meg az állampolgárságodhoz imádkozol, akkor logikus. De egyébként meg inkább szélsőségesen kettős mérce.
"A bíróságot meg úgyis marhára nem érdekli, hogy ki hogyan értékeli őket."
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!