Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik annyira imádják a Fideszt...

Akik annyira imádják a Fideszt, azoknak most lényegében tényleg annyira jó?

Figyelt kérdés
Nagyanyámról jutott eszembe ez a kérdés, akinek 76 ezer a nyugdíja, a rokonságból mindenki menekül Magyarországról, de "a Fideszre kell szavazni, mert ott vannak a keresztények".
2016. dec. 1. 12:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
100%

"az megvan hogy nem stagnálunk?"

Jó, akkor minimálisan fejlődünk, de egyrészt, ahogy a statisztika vitátok is mutatta, bizonyos szempontból a baloldali kormány teljesített túl, más szempontból pedig még mindig az a helyzet, európai átlaghoz képest, vagy a szomszédainkhoz képest egyáltalán nem vagyunk olyan előkelő helyen, ahogy azt kommunikálja a kormány.

Erről ennyit, majd foglalkozunk többet a témával, miután az eredeti kérdésre reflektálsz. Beidézem neked, ne kelljen keresned:

"A Fidesznek milyen gazdaság élénkítő cselekedetei/programjai voltak az elmúlt 6-7 évben? "

2016. dec. 1. 17:31
 72/81 anonim ***** válasza:
0%

hahah :D a monetáris vagy a költségvetési lépésekre vagy kíváncsi? :D

van egy pár

"Jó, akkor minimálisan fejlődünk, de egyrészt, ahogy a statisztika vitátok is mutatta, bizonyos szempontból a baloldali kormány teljesített túl, más szempontból pedig még mindig az a helyzet"

Teljesen rendben van a fejlődésünk üteme a környező országokhoz képest.

Nem tudnék egyetlen dolgot sem mondani, amiben az MSZP kormány jobban teljesített volna. És ne jöjjünk ezzel a 40%os kitalált számmal, mert a tényleg mélyszegénységben élők száma végig stagnált a rendszervátlás, és ezen csak az segített amikor újra munkát utaltak ki (közmunka)

2016. dec. 1. 17:50
 73/81 anonim ***** válasza:
100%
Hát George akkor veled is van baj. Elfogult vagy ha ilyeneket mondasz. De én még várom hogy mutasd meg hogy ez nem így van ugyanis nem kizárt. De ezek a kijelentések csak szurkálásnak tűnnek.
2016. dec. 1. 17:59
 74/81 anonim ***** válasza:
0%

nézd meg a ksh-t

az nem az alapján számolja a szegénységet, hogy van-e pénzed nyaralni 1 hetet

2016. dec. 1. 18:02
 75/81 anonim ***** válasza:
100%

"hahah :D a monetáris vagy a költségvetési lépésekre vagy kíváncsi? :D

van egy pár "

Sorolhatod, szerintem témát illetően ennek lenne igazán tartalma.

"Teljesen rendben van a fejlődésünk üteme a környező országokhoz képest."

Példának okáért nemrégiben kaptunk felminősítéseket. Örülök is neki, jöjjön csak a pénz szépen házhoz, de év elején még (most nem néztem meg, de ha van rá igényed megteszem) Románia, Szlovákia, Lengyelo.,Csehország rég megkapták ezeket a felminősítéseket.

De most megnéztem az átlagos gazdasági növekedési ütemet és tényleg nem állunk rosszul, igazad volt.

2016. dec. 1. 18:11
 76/81 anonim ***** válasza:
100%

George már megint itt trollkodik, de ahogy olvasom a hozzászólásokat nagyon ráért egyész nap trollkodni. Biztosan keményen dolgozik. Vagy ma iskolaszünet volt valamiért.

Nem érdemes vele vitatkozni, csak tolja a fidesz propagandát, ha meg valami ténnyel előrukkol valaki akkor arra nem reagál v. eltűnik. Minden politikai fórumon ezt csinálja. A lényeg, hogy "libsizzen", meg "bukott baloldalozzon"... kb ennyi.

2016. dec. 1. 18:16
 77/81 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan vannak köztük olyanok is, de azért sokkal nagyobb szerepe van ebben, például az emberek, migránsoktól való félelmének.
2016. dec. 2. 16:26
 78/81 anonim ***** válasza:
0%
66% ne fognád már be?
2016. dec. 2. 16:28
 79/81 anonim ***** válasza:
100%
George! Nehogy már te mond meg, hogy ki beszélhet és ki nem! Vezéred biztos nagyon büszke rád.
2016. dec. 2. 16:48
 80/81 anonim ***** válasza:
100%

66%

Pontosan ,de nincs egyedül, sajnos van egy csomó kistársa. Számukra ez a normális, ez a valóság. De tudod miért van ez így?

Mert mi hiszünk egy jobb világban, ők meg nem. Azt hiszik hogy ez már az.

És amiért én másban hiszek pl, más személy víziójában, másmilyen jobboldaliságban, és mert ezen kívül baloldali értékeket szeretnék, én csak egy nemzetellenes , libsi anyaszomoríto gonosz komcsi idegenszívű cosmopolita (olykor zsidónak is mondott...) politikai söpredék lehetek. Erre gondoltam amikor arról beszéltem az elején hogy nem óhajtok komolyabban vitázni vele. Mert fárasztó hogy ha egy momentumban is nem értek egyet vele akkor én csak hazaáruló lehetek, és magyar sem lehetek. Ennyi. És közben velem közli hogy nekem csak addig van szabadelvűség amíg egyetértenek velem...amit a leghatározottabban ki szoktam kérni magamnak. Ugyanis sosem utaltam arra hogy neki vagy másnak semmiben sem lehet igaza. Mindezt miért kapom? Mert nem fekszek le a jelenlegi csoda hatalomnak. És másban hiszem az igazat. Ez a baj vele, nem szimplán trollkodik, ha érted.

Ettől függetlenül még azt megismétlem hogy nem cáfolom hogy lehet neki is igazsága valamiben. Mert ez a rendje a dolgoknak.

De ettől rosszul tűröm ha hülyének néznek engem ezzel szbe mégis, csak balos , vagy liberális beállítpttságom miatt.

Ha úgy tetszik ezzel indokolnám:

A keresztény elvek és nézet is van bennem, de bocs má ha más mint azokban akik kereszténydemokratának vallják magukat... Pl az elfogadást hiányolnám sokakból... És emiatt is én vagyok, tudom, a hülye más meg az okos... Csak ennyit mondanék erre:

"Aki tetszeleg tudásában, még nem értette meg mi a helyes ismeret."

(Bibliai idézet.) Ha jól tudom épp Jézustól.

Mert hogy belém liberálisba is szorult kereszténység..

2016. dec. 2. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!