A Fidesz lényegében a magyar társadalom esszenciája, így a legalkalmasabb párt az ország vezetésére?
Hát nem tudom, lehet tükrözi a magyar mentalitást. Hogy aki ügyes boldogul, a többi dögöljön meg.
Mert mindent a pénzes emberekért csináltak.
Pl. lecsökkentették egykulcsosra az SZJA-t, de az adójóváírást kivezették. Így jobb lett a nagy keresetűeknek, a kicsiknek meg rosszabb. Ők csinálták azt is hogy levitték minimálbér alá aközmunkát. Meg mindent azzal akarnak megoldani. A közszférába ezért közmunkással oldják meg a felsőbb végzettséget igénylő munkakört.
Én is így dolgozok. Diplomát igénylő munkára egy fél évre felvettek közmunkásként, én megkapom a minimálbért, egy kollégám nem annál kevesebbet, pedig ő is a diplomát igénylő munkát csinálja, csak őt valamiért nem arra a pozicióra vették föl. Én otthonomtól távolt költöztem- e miatt, mert még ennek is örültem. És most épp fázom idebent, mert itt ahol lakok nem fűthető. Szerencsére már csak 20 napom van. Aki szerint ezek a dolgok jól vannak így annak csak graturálni tudok. Persze 1-2 dolog van amit tényleg jól csinálnak, de az elenyésző.
"A kérdésre válaszoljatok."
Mert, eddig nem azt csináltuk?
Semennyire nem alkalmas a kormányzásra!
Olyan hazugságokat terjesztenek elő és közölnek, ami egyáltalán nem fedi a valóságot, mint például a "javuló" gazdaság és a "soha nem látott mértékben csökkenő"munkanélküliség!
Több pénzt fektetnek be a sportba, reklámcélokra, határontúlra, mint a hazai oktatásra, egészségügyre, szociális hálóra.
Többet foglalkoznak a migrációval, mint azzal, mi lesz azokkal a Questor károsultakkal, akik még a mai napig nem kaptak kártérítést!
NEM alkalamas a kormányzásra!
Én nem azt kérdeztem, hogy alkalmasak-e a kormányzásra. Tudom, hogy egyértelműen nem.
De egy demokráciában olyan pártnak kell vezetnie az országot, ami az adott országban a legtöbb ember véleményét, mentalitását és világképét visszaadja, tehát amire a legtöbben szavaznak, amivel a legtöbben egyetértenek.
A Fidesz pont ilyen. Pont olyan, mint a legtöbb magyar ember. Nem igaz?
"A Fidesz lényegében a magyar társadalom esszenciája, így a legalkalmasabb párt az ország vezetésére?"
"Ország vezetése" = "kormányzás" nem ugyanaz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!