Akik annyira imádják a Fideszt, azoknak most lényegében tényleg annyira jó?
Ja most meg feldugod a fejed a sggedbe.
Nah ez a durva. És te hajlandó vagy magad jól értesültként aposztrofálni, meg hogy te tények mentén vitázol, csak a másik anyázik mindig, és nem foglalkozik a tényekkel.
OKÉ :D SZIA!
Mannocska
Istenem, ne csináld már. Ha értelmesen válaszolok akkor ne dedózz itt nekem...
Mert ez az..
Nem kell kiforgatni a szavaimat , hányingerem van tőle. Egy árva szerencsétlen szóval se mondtam azokat amiket te állítasz hogy én mondtam. És azt is mondtam hogy nem vonom kétségbe hogy tőlem is sok tájékozottabb van, de mire gondoljak ha kiforgatja a szavaim és le balosozik. Mégha nem ia biztos hogy az vagyok. Ennyi
Ha a statisztikákban nem tudtok megegyezni, akkor javaslom közelítsétek meg más szempontból:
A Fidesznek milyen gazdaság élénkítő cselekedetei/programjai voltak az elmúlt 6-7 évben?
Én azon a véleményen vagyok, hogy a Fidesz nem csinált semmit, ami miatt stagnálunk. Ez persze azt is jelenti, hogy "rosszabb sem lesz", ellentétben az előző kormánnyal, ahol rossz irányba billent a gazdaság (szerintem), de így, ezzel a stagnálással a szomszédos országok elhúznak mellettünk (már most is lassabb a gazdasági fejlődésünk) és közvetetten lesz rosszabb a helyzet.
*...a Fidesz nem csinált semmit, ami miatt stagnálunk.*
Érthetőbben: Azért stagnálunk, mert a Fidesz nem csinál semmit.
"Érthetőbben: Azért stagnálunk, mert a Fidesz nem csinál semmit."
az megvan hogy nem stagnálunk?
"Az észérvek itt már nem számítanak,"
és amellett ugyan milyen érv szól, hogy a bukott baloldalad hozzuk vissza?
"Na igen George csak itt az a baj hogy a külömböző módszertant alkalmazó statisztikák közt azért csak több az aminek nem rossz a módszertan. És mind ilyen eredményt mutatnak, minimális az eltérés. Ezért merem ezt az eredményt úgy kezelni ahogy kezelem. Fontos ismérvként az akkori politika eredményeihez. Pontosabban eredményként, de ha jellemeznénk az akkori politikát olyan értelemben akkor ismérv. Mert hogy olyan nincs hogy 180 fokkal eltérjen egymástól vagy a valóságtól. "
ez nem igaz, a korrekt statisztika 6% tényleges leszakadót mutat, és ide a közmunkaprogram csökkentette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!