Aki elment szavazni, és úgy gondolta, ér is valamit a szavazata, nem érzi most arcon köpve magát? A kormány képviselői már most úgy nyilatkoznak, mintha tudnák az eredményt, és lényegében az eredményektől függetlenül cselekednek.
Akkor mi értelme volt a népszavazásnak, a rá és a kampányra elköltött milliárdoknak?
Mi az, hogy volt? Én még mindig nem látok eredményeket.
Amúgy meg ha ennyire egyértelmű volt, még mindig adott a kérdés, hogy miért kellett ennyi pénzt elszórni?
Teljesen mindegy. Igazából nem nagyon izgat, hogy mit hablatyolnak össze.
Volt egy kérdés, én meg vagyok a "nép" és válaszolok.
"Amúgy meg ha ennyire egyértelmű volt, még mindig adott a kérdés, hogy miért kellett ennyi pénzt elszórni?"
Azért kellet, hogy végre lássa mindenki, hogy a migránssimogatók csak egy hangos kisebbség és még mindig többségben vannak a jóérzésű magyar emberek.
Bár még nem tudni pontos eredményeket, de megtörténhet, hogy nagyságrendileg kb. annyian szavaztak NEM - mel, mint annó 2003 - ban IGEN -nel az EU csatlakozásra.
Az EU csatlakozásról szóló szavazáson 45 % volt a részvétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!