Számotokra is pozitív az ásotthalmi rendelet?
Aki nem tudná erről van szó:
Én inkább a Fidesszel szimpatizálok.Vonát meg a Jobbikot nem szeretem.
Viszont, ez a Toroczkai szimpatikus, tetszik a rendelet.Emellett ő 2006-ban is ott volt,tüntetésszervezőként.
Az lenne a legjobb,hogyha az egész országban ez lenne érvényben.A kormánytól is ezt várom el, ha már konzervatív-keresztényként definiálja magát.
A vallásszabadságot nem szűnt meg, csak az iszlám feketelistára került.De, a gyakorlása így sem vált illegálissá.
Attól ugyanúgy lehet ott bárki zsidó,krisnás,Jehova tanúja vagy bármi.
Az iszlám veszélyét sokan nem veszik komolyan.Egy invazív,hódító vallás.Ahova beteszi a lábát, a maga képére formál mindent.Elég megnézni Svédország vagy Franciaország egyes részeit.
A családról szóló rész is szimpatikus.Nem teszi illegálissá a homoszexualitást, csak a látható propagandák ellen lép fel, melyek valljuk be nagyon elszaporodtak.
Persze a libek/ballibek vért köhögnek a rendelet miatt.Épp ez a lényeg, gyakorlatilag az ő szellemiségük ellen ,a multikulti liberális fertő ellen.
Ha az alkotmányt sérti, akkor meg rossz az alkotmány.Az EU mindenféle szélsőliberális fertőt erőltet az országra.
"Én inkább a Fidesszel szimpatizálok.Vonát meg a Jobbikot nem szeretem."
Aki a Fidesszel szimpatizál, az rendes ember nem lehet.
# 40/40 Időpont ma 22:50
Nem ők tehetnek róla, hogy nem beszéled annyira a magyart, hogy észrevedd az elvont alanyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!