Számotokra is pozitív az ásotthalmi rendelet?
Aki nem tudná erről van szó:
Én inkább a Fidesszel szimpatizálok.Vonát meg a Jobbikot nem szeretem.
Viszont, ez a Toroczkai szimpatikus, tetszik a rendelet.Emellett ő 2006-ban is ott volt,tüntetésszervezőként.
Az lenne a legjobb,hogyha az egész országban ez lenne érvényben.A kormánytól is ezt várom el, ha már konzervatív-keresztényként definiálja magát.
A vallásszabadságot nem szűnt meg, csak az iszlám feketelistára került.De, a gyakorlása így sem vált illegálissá.
Attól ugyanúgy lehet ott bárki zsidó,krisnás,Jehova tanúja vagy bármi.
Az iszlám veszélyét sokan nem veszik komolyan.Egy invazív,hódító vallás.Ahova beteszi a lábát, a maga képére formál mindent.Elég megnézni Svédország vagy Franciaország egyes részeit.
A családról szóló rész is szimpatikus.Nem teszi illegálissá a homoszexualitást, csak a látható propagandák ellen lép fel, melyek valljuk be nagyon elszaporodtak.
Persze a libek/ballibek vért köhögnek a rendelet miatt.Épp ez a lényeg, gyakorlatilag az ő szellemiségük ellen ,a multikulti liberális fertő ellen.
Ha az alkotmányt sérti, akkor meg rossz az alkotmány.Az EU mindenféle szélsőliberális fertőt erőltet az országra.
"oké, de akkor kersztény templom se."
A templomok közterületen vannak? Ez nekem új. A templomok az egyház tulajdona.... Viszont a közterek nem a arabmuzulmán tkmfaxa szekta tulajdona.
Tehát magánterületen akkor épülhet mecset Ásotthalmon? Szerinted hány épület épül közterületen?
Hakapeszi, az érv az volt, hogy közterületen nincs helye vallásnak. A kereszténység kora ezt nem üti. Mellesleg az iszlám legalább annyira régi Magyarországon, mint a kereszténység.
Ennyi erovel azt is be lehetne tiltani hogy Asotthalmon az ut szelen parkoljanak az UFOk az urhajoikkal.
Muezzin? Magatoknal vagytok? :)
# 10
"Tehát a muszlimoknak nincs országa, meg közterülete? Hajaj, van ám itt probléma..."
A legnagyobb probléma a funkcionális analfabétizmusod.
Nem azt írtam, hogy a muszlimoknak nincs országuk, közterületük, hanem azt, hogy Magyarországon konkrétan a kereszténység volt az államalapító eszme.
Nem vagyok benne biztos, hogy most megértetted amit írtam, de majd felső tagozatban úgyis tanulni fogtok ilyesmiről.
Kíváncsi lennék rá, hogy a polgármester mit tenne, ha egy azonos nemű pár kézenfogva közlekedne a településen. Vagy ha valaki mégiscsak megjelenne ott az általa tiltott ruhadarabokban.
Egyébként hogy a kérdésre is feleljek, nem, nem pozitív. Ideológiától függetlenül nem pozitív számomra, ha egy képviselő-testület alkotmányellenes jogszabályt alkot. Mert akkor mi alapján várja el, hogy a polgárok betartsák a jogszabályokat?
# 14/17 Időpont ma 10:30
Ezerszer megmondtam, hogy ne használj szavakat, amit nem tudod mit jelent, csak rádmondták.
"Azért van országunk, és azért vannak közterületeink, mert a kereszténység így szervezte meg anno a magyar társadalmat."
Ezt írtad. Ennek egyértelmű következménye, amit én leírtam.
Szánlak öreg téged is, többet nem tehetek.
"A vallásszabadságot nem szűnt meg, csak az iszlám feketelistára került."
Te érted is amit leírsz vagy csak írsz? Pont hogy a szabad vallásgyakorlás sérül ezáltal.
Kicsit amúgy sajnálom a gyűlölködőket és akik ezt élvezik....nem tudom mi lenne ha a kedves kérdező is véletlen valahol ott születik ahol iszlám van és ezáltal nem lenne keresztény. Mennyire örülne annak hogy most itt tiltanák....vagy mennyire örülne ha egy másik város meg a keresztényeket tiltaná...ja akkor habzószájjal jönne ide és tiltakozna.
Toroczkairól meg ne beszéljünk...magyarkodik közben a felesége.... moldvai román származású!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!