Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért fájna az embereknek a...

Miért fájna az embereknek a melegházasság?

Figyelt kérdés

[link]

Tegnapi hír hogy egy budai pékségben aláírásokat gyűjtöttek a melegházasság ellen. De Magyarországon és Európában is rengeteg ilyen mozgalom van. Tüntetnek, aláírásokat gyűjtenek. Miért fájna ez ennyire az embereknek hogy képesek kimenni és tüntetni? Nekünk, heteróknak nem lenne kevésbé értékes a házasságunk, nem kerülne semmibe, nem fájna viszont rengeteg embernek boldogságot okozna. Minden nap összeházasodik tucatnyi ember az ország különböző pontjain úgy hogy nem tudunk róla. Ha két ember összeházasodik az ország másik felében és boldogok az miért zavar egyeseket? Maradiság, rosszindulat?

2016. nov. 18. 11:51
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
85%
Civilizációk, amik a mai civilizáció alapjai és uralmuk alá hajtották az ismert világ nagy részét.
2016. nov. 18. 21:05
 42/54 anonim ***** válasza:
0%
És ez miben dícsérendő?
2016. nov. 18. 21:13
 43/54 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem maradiság. És hogy az emberek nagy többsége egyszerűen képtelen elfogadni azt ami más. És itt most nem csak a szexuális hova tartozásra gondolok. A nagy többség ha valami olyannal találkozik ami kibillenti a kis lelki világát, komfort zónáját, amit ő megszokott, egyszerűen úgy tesz mintha nem is létezne illetve mereven elutasítja azt.

Én nem vagyok sem vallásos, sem házasságpárti. Az csak egy papír számomra ami anyagi biztonságot rejt magában. Tehát akkor ne is házasodjak össze senkivel mert én nem tartom ezt az egészet olyan hatalmas nagy szentségnek?

De kicsit elkanyarodtam a témától... amíg világ a világ lesznek emberek akik ellenzik ezt. Remélhetőleg egyszer többen lesz lesznek azok akik nem ellenzik, vagy nem éreznek legalábbis feltétlen kényszert, hogy beleszóljanak más életébe mit tehet és mit nem...

2016. nov. 18. 21:14
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
Jah plusz nagyon unatkozhatnak, akik egy ilyen ügy miatt képesek ellentüntetni... Mármint őszintén nem is érinti őket mégis képesek ellene utcára vonulni... hát "jó" lenne ha nekem is ennyi szabadidőm lenne, hogy ilyen hülyeségeket csináljak.
2016. nov. 18. 21:17
 45/54 anonim ***** válasza:
60%

" a homofóbia, a xenofóbia és a rasszizmus természetes emberi tulajdonság."

A francokat, ezek tanult tulajdonsagok, a csaladbol, kozossegol vesszuk fel oket.

2016. nov. 18. 21:57
 46/54 anonim ***** válasza:
0%

Nem tűnt még fel, hogy a "fehér faj" világszerte visszaszorulóban van?

A "modern gondolkodás" végül ki fogja pusztítani az emberiség liberális részét.

Azon azért érdemes elgondolkodni, hogy a jövő generációi szempontjából milyen előnyökkel jár születésszámok csökkenése, ami részben a homoszexualitás terjedésének az eredménye.

A szabad genderválsztás, a "szinglizmus", a fogamzásgátlás helyett alkalmazott abortusz eredményeképpen kihal a fehérember...

És a sírjára az lesz írva, hogy " A SZABADSÁG MIATT PUSZTULT KI"

2016. nov. 18. 22:12
 47/54 anonim ***** válasza:
50%
Már ne is haragudj de ez kőkemény rasszizmus. Mi szükség lenne fehér emberre? A fekete emberek nem tudnak a Földhöz méltó életet élni?
2016. nov. 18. 22:23
 48/54 anonim ***** válasza:
0%

Ha valaki egy azonos nemű emberrel akar együtt élni ám tegye. A párkapcsolatuknak is legyen azonos a jogi megítélése. Az állam és a jogrendszer ne tegyen különbséget.

De ne nevezzék házasságnak az egyneműek kapcsolatát. A házasság szó maradjon meg annak a kapcsolatnak a megnevezésére amelyre több ezer éve használjuk és amely kapcsolat egy férfi és egy nő között jön létre. Egyszerűen azért mert valaki biológiailag úgy teremtette ezen a bolygón a magasabb rendű élőlényeket, hogy a fajok fenntartásához egy hím és egy nőnemű egyedre van szükség.

2016. nov. 18. 22:58
 49/54 anonim ***** válasza:
90%

"Azon azért érdemes elgondolkodni, hogy a jövő generációi szempontjából milyen előnyökkel jár születésszámok csökkenése, ami részben a homoszexualitás terjedésének az eredménye."

Te ezt el is hiszed?

Vedd már be a gyógyszered, szerintem túllépsz egy határt most már.

2016. nov. 18. 23:05
 50/54 A kérdező kommentje:

Nem értem hogy sokan miért hozzák be a témába a biológiát. A házasság mesterséges, ember által kreált dolog. Mi köze ennek a biológiához?

Régi civilizációk szerintem nem attól működtek jól vagy rosszul hogy elfogadott volt a homoszexualitás vagy nem. A mostani világunkat sem változtatná meg alapjaiban ha engedélyeznék a házasságot.

2016. nov. 19. 09:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!