A fiatalok összességében liberálisok?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, de elenyésző azon fiatalok száma akik gyakorolnak valamilyen vallást, nemzeti érzelműek vagy egyetértenek a jobboldali eszmékkel. Nos énse vagyok egyik se énis liberális vagyok viszont vannak kérdések amikben nem vagyok az és mikor szóvá teszem egy ismerősömnek akkor náci vagyok. Ilyen pl a multikulturális együttélés ami sztem a legabszurdabb dolgok egyike. Nekem meg ne magyarázza senki, hogy az normális. És mostis előjött bennem ez a kérdés Amerika kapcsán ahol sok fiatal Clinton mellett tette le a voksát és most meg égetik a saját zászlajukat is mikor tüntetnek Trump ellen merthogy az nem az ő elnökük. Szóval ottis látszik, h a tüntetésen szinte csak fiatalok vannak. Ez amolyan lázadás vagy ez is normális, hogy haladunk affelé, hogy létrejön az emberiségből egyfajta massza ? Mert ahogy telnek az évek úgy lesz egyre több fiatalból liberális és a nemzeti érzelműek meg sehol. Mondom ezt liberálisként mivel nekem itthon azért nincs nemzeti öntudatom mert egy vicc ami ebben az országban megy.2016. nov. 9. 23:58
31/32 anonim válasza:
Köszönöm szépen a minősítésed! Szóval ha jól értelmezem burkoltan lefideszeseztél?? Köszi, egyébként nem vagyok az. De ha nem is, akkor sem, van úg ahogy ti antifák azt látjátok. Szerintetek náci jelkép a magyar zászló is... Magyarországon a legálnemzetibb párt pont a kormánypárt. Ki is haverkodik Izraellel?? Azt kell hogy mondjam, sokkal nemzetibb volt, ennél még az MSZP-kormány is.
32/32 anonim válasza:
Egyébként a Jobbikkal, a Munkáspárttal és a MIÉPpel szimpatizálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!