Rajtam kívül más is szánalmasnak tartja, hogy ha nem vagyok fideszes, akkor ők kapásból lekomcsiznak, elvátársaznak, szociznak, stb?
És ezek hiszik, hogy demokratikusak, nem gyűlölködőek?
a kérdés nem az elvakultabb fideszeseknek szól, hanem a normális embereknek.
Igen, sajnálatos.
És igen, azt hiszik.
"ma 12:49"
tévedés, ha nem szidod fikázod a jobbikot, akkor nem igazán fognak lezsidózni, persze ettől függetlenül nem mondom, hogy egyetértek vele.
én jobbikosként elfogadok mindenki mást, csak egyszerűen a stílus amit tanúsítanak. semmivel sem jobbak mint a zsidózó jobbikosok. Amióta amúgy nyert a fidesz az oldalon a fideszesek vagy 80%-a ilyen amit mondtam. lehullott az álarc.
az egy dolog 73-as, de ha megfigyelted, folyamatosan arról beszélnek, hogy be kéne tiltani a jobbikot, ki kell rekeszteni őt is meg az mszp-t is, mikor tapossák intézik már el, stb...
ez szerintük demokratikus.
plusz örömködnek azon, hogy mindenhol csak fideszes van/lesz, az összes választókerületet fideszes nyerte szinte, ahol mszp-s nyerne, ott nem nézik, hogy ki az az ember, az nem számít nekik, csak a szent fidesz logó.
pedig tudok olyan fideszes jelöltről aki nyert, de közben eljárás folyik ellene, plusszba egy netes oldalon lejáratást intézett egy mszp-s ellen álnévvel, rágalmazott,trágárkodott mint egy óvódás, stb.. ne kérdezd melyik oldalon, azt se, hogy miből tudom, sajnos megígértem valakinek, hogy nem borítom a bilit, mert neki is ártana (nem nem pártember).
Nem mondja a kedves "elvtárs", hogy feltett miattam egy kérdést? :D
A mantrázott paraszt megszólítás jobban áll?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!