A kormány miért nem erősíti a kereszténységet azzal, hogy egyesíti a polgári házasság intézményét az egyházival?
A polgári házasság a kommunista rendszerből visszamaradt dolog.
Manapság is csak kevés becsülettel rendelkező balliberális ateisták támogatják.Akik szemrebbenés nélkül betelepítenének muzulmán migránsokat.Nekik nem számít.
Egy keresztény államban, nincs helye ilyesminek.
A polgári házasság intézményét meg kell szüntetni, pontosabban egyesíteni az egyházival és egy közös házassági intézményt létrehozni, ami csak keresztény.
Sőt, szerintem kötelező templomba járás is kéne vasárnap.
Ja, meg minden fiatalnak kötelező megházasodnia 20 éves koráig és gyereket csinálni 2 éven belül.
Aki nem teszi, azt különadóval sújtjuk és hordania kell egy "Magyar Nemzet Szégyene" táblát a nyakában.
Lehetne szégyenmenet is, ahol a nép rohadt paradicsommal és krumplival dobálja meg az ilyeneket.
'Ja, meg minden fiatalnak kötelező megházasodnia 20 éves koráig és gyereket csinálni 2 éven belül.'
Na ebben már van bukta. Mi van akkor, ha Géza nem talál magának párt?
Kedves kérdező
Magyarország legnagyobb mecsete mellet élek mióta megszülettem. Egy dolgot mondhatok:
A magadfajta erőszakos diktatórikus vallásos idiótáktól jobban tartok mint az átlag muszlimoktól.
Az, hogy én miben hiszek az az én magánügyem és kész. És szívből gyűlölöm a képmutató egyházat akik tízmilliók haláláért felelősek, nem adóznak és élősködnek mint holmi parazita. (tisztelet a kivételnek)
Üdvözlettel:
Egy ateista, házasságon kívül született, nem megkeresztelt (nem ballibsi) magyar állampolgár
Én ki nem állhatom a ballibákat, de remélem valami troll vagy csak! :D
Mert nem igazán van ennek jelentősége.
"Egy ateista, házasságon kívül született, nem megkeresztelt (nem ballibsi) magyar állampolgár"
Hogy bírsz élni ennyi gonoszsággal a rovásodon?
A logika szerint létezned sem lenne szabad!
Hogy nem emészt el a bűn?
"Hogy bírsz élni ennyi gonoszsággal a rovásodon?
A logika szerint létezned sem lenne szabad!
Hogy nem emészt el a bűn?"
:D
Nemtudom.
Szomszédaink nagy KDNP-sek, lehet felszóltak az érdekemben :D
"Lehetne szégyenmenet is, ahol a nép rohadt paradicsommal és krumplival dobálja meg az ilyeneket"
Ja,mint a trónok harcában,mi?:)
Szégyen!Szégyen!Szégyen!:DDD
"Na ebben már van bukta. Mi van akkor, ha Géza nem talál magának párt?"
Mi az, hogy nem talál? A Fidesz minden magyar pártja.
'Mi az, hogy nem talál? A Fidesz minden magyar pártja.'
Oké, viccen kívül, mi van, ha Gézának nem jön össze egy randevú sem? Kitiltják az országból, vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!