Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány miért nem erősíti a...

A kormány miért nem erősíti a kereszténységet azzal, hogy egyesíti a polgári házasság intézményét az egyházival?

Figyelt kérdés

A polgári házasság a kommunista rendszerből visszamaradt dolog.

Manapság is csak kevés becsülettel rendelkező balliberális ateisták támogatják.Akik szemrebbenés nélkül betelepítenének muzulmán migránsokat.Nekik nem számít.

Egy keresztény államban, nincs helye ilyesminek.

A polgári házasság intézményét meg kell szüntetni, pontosabban egyesíteni az egyházival és egy közös házassági intézményt létrehozni, ami csak keresztény.

2016. nov. 5. 17:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
100%

"Az ateisták nem a felebarátaink.Hanem, azok, akik a kereszténység ellen vannak.

Ellenben, az iszlámot támogatják."

Namármost, ne tereld a szót, én nem erről beszéltem. Én a szabad akaratról beszélek, ami minden EMBERNEK jár, és mikor utoljára ellenőriztem az ateisták emberek voltak. Szóval válaszolj: ÚGY GONDOLOD, HOGY EL KÉNE VENNI AZ EMBEREK SZABAD AKARATÁT?

A másik az, hogy a felebarát fogalmával is el vagy tévedve. Az eredeti görög szó mai nyelvre fordítva bárkit, embertársat jelent. Tehát képzeld, AZ ATEISTÁK IS FELEBARÁTAINK, ha tetszik neked, ha nem. Jézus legalábbis ezt mondta. Te felülírod Jézus szavát?

2016. nov. 5. 17:46
 22/84 anonim ***** válasza:
100%
Még nem döntöttem, hogy a Mennyei Teáskannában, a Láthatatlan Rózsaszín Egyszarvúban vagy a Repülő Spagettiszörnyben hiszek igazán. Hogy lesz így esküvőm?
 23/84 A kérdező kommentje:

Csak a tisztátalan balliberálisok,migránstámogatók visítoznak.

Igazi nemzeti,keresztény ember, ha nem vallásos, akkor is templomban esküszik.

24/84 anonim ***** válasza:
93%
Bocs a sok nagybetűért, de így talán jobban megérti az öreg, hogy mit akarok.:D
2016. nov. 5. 17:47
 25/84 anonim ***** válasza:
100%

"Igazi nemzeti,keresztény ember, ha nem vallásos, akkor is templomban esküszik."

Definiáld már kérlek a keresztény, de nem vallásos embert. Köszi :DDDDDDDDD

És várom a választ 22-es kommentemre is, ne sumákold el.

2016. nov. 5. 17:48
 26/84 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy nem vagyok "ballibsi",sőt utálom őket (a jelenlévők mindig kivételek stb stb), plusz ateista is, keresztény de nem hívő családból, a keresztényeket pont a magadfajta bigott intoleráns idióták miatt utálom sokszor, neked csak az a fontos hogy mindenki azt tegye amit ő királyi felséged parancsol mert miaz már hogy nem pofázhatsz bele más személyes életébe, hát miféle ország ez ahol ezt nem szeretik.
2016. nov. 5. 17:50
 27/84 anonim ***** válasza:
95%
Én keresztény vagyok egyébként, de rohadtul nem értek egyet a kérdezővel (válaszoltam már többet is, nézzétek a százalékot). De én még a jézusi kereszténységet követem, az toleranciáról, egymás szeretetéről, meg ilyen hülyeségekről szól. A kérdező kicsit módosította a tanokat, most már a legfőbb erény az ateisták és a mocskos ballipsik gyűlölete. Aki lelő egyet az automatikusan a Mennybe megy, nem?
2016. nov. 5. 17:52
 28/84 ede1219 ***** válasza:
100%

"És várom a választ 22-es kommentemre is, ne sumákold el."

Nekem se tud mit lépni, de ha észrevetted,akkor mindenki "büdös ballibsi" /még mindig nem definiálta/, csak ő helikopter.

2016. nov. 5. 17:54
 29/84 A kérdező kommentje:

"magadfajta bigott intoleráns idióták"

Eddig olvastam.

Te is közéjük tartozol.

Aki beleszövi a mondatba, hogy "intoleráns", arról egyből kiderült, hogy keresztényellenes és egynemű házasságot akar,meg migránsokat.

2016. nov. 5. 17:56
 30/84 anonim ***** válasza:
93%
Nocsak, nocsak, kezdődik a Jihad?
2016. nov. 5. 18:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!